'Bugüne kadar oynadığım en farklı, en renkli karakter'

Berrak Tüzünataç, yeni projesini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Bugüne kadar oynadığım en farklı, en renkli karakter'

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un merakla beklenen dizisi 'Kurşun'da 'Gülce' karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç, yeni projesini anlattı.



"Kurşun ilk bölüm 2'nci bölüm fragmanı yayınlandı!"



Kendi sesiyle ilk kez şarkı söyleyecek



Pavyon şarkıcısı Gülce olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Tüzünataç, rolü için 2 aydır şan dersi alıyor. Kendi sesi ile televizyonda ilk kez şarkı söyleyecek olan güzel oyuncu, duyduğu büyük heyecanı şu sözlerle anlattı: “Gülce, benim kariyerim boyunca hayatıma giren karakterlerden çok farklı. Bu beni çok heyecanlandırdı. Böyle bir hikaye ve karakteri tecrübe etme fırsatını kaçıracak biri asla değilim! Şan dersleri hayatıma girdi ve sanırım bir daha çıkmayacak. Hayatıma yenilikler katan, yeni şeyler öğrenmemi sağlayan karakterleri çok seviyorum. Şarkı söyleme fikri beni hem çok korkutuyor, hem de çok heyecanlandırıyor.”



"Kurşun dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!"



Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Kurşun”, 23 Ekim Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.



"Kurşun dizisinden kareler"



'Bugüne kadar oynadığım en farklı, en renkli karakter'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin