Buğra Gülsoy: Azize’nin güçlü hikayesinden çok etkilendim

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, yeni dizisi Azize'yi anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Buğra Gülsoy: Azize’nin güçlü hikayesinden çok etkilendim

Kanal D’nin yeni dizisi Azize’nin ekrana gelmesine sayılı günler kala, Hande Erçel ile başrolü paylaşan Buğra Gülsoy, rolü ve Azize ile ilgili konuştu.



19 Kasım Salı akşamı izleyici ile buluşacak olan Azize’de Kartal karakterine hayat veren Buğra Gülsoy, "Dizide kaosun içinde büyüyen Kartal’ın kendisini ve ailesini içinde bulundukları durumdan çıkarmak için uğraşmasını ve sevdiği kadının da kendi içinde yaşadığı intikam ve aşk duygusu arasında kalışını izleyeceğiz. Ben Azize’nin güçlü hikayesinden çok etkilendim. Azize ile ulaşılmaz bir aşkın ve entrikaların eksik olmadığı bir dünyanın içine sürüklenecek olan izleyici, muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek" dedi.



Buğra Gülsoy: Azize’nin güçlü hikayesinden çok etkilendim



Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Azize’de, Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yildiran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek rol alıyor.



Azize, 19 Kasım Salı akşamı Kanal D’de.



Buğra Gülsoy: Azize’nin güçlü hikayesinden çok etkilendim - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin