BU DA İNGİLİZ USÜLÜ 1 NİSAN ŞAKASI

İngiliz basını gelenek haline getirdiği 1 Nisan’da şaka yapma yarışında, bu yıl da okuyucularını ve dinleyicilerini kandırmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
BU DA İNGİLİZ USÜLÜ 1 NİSAN ŞAKASI

The Sun gazetesi, "dünyanın ilk tat veren gazete sayfasını geliştirdiğini" iddia ederek, okuyucuların sayfalarından birinde yer alan köşeyi yalamalarına neden oldu.


Daily Telegraph gazetesi ise, bir internet servis sağlayıcısının dağ gelinciği hayvanını kullanarak ücra yerlere ve kırsal bölgelere interneti ulaştırdığını yazdı. Gazete haberinde, üzerinde internet sağlayıcısının ismi olan kıyafetli bir dağ gelinciğinin fotoğrafına bile yer verdi.


BBC radyo’nun "Today" programında ise, dünyaca ünlü İngiliz şair ve tiyatro oyun yazarı William Shakespeare’in annesinin Fransız olduğu iddia edildi.


Google İngiltere, "Hayvanlar için Google Çeviri" adını verdiği yeni uygulamasını duyurdu. Bu uygulamayı android cep telefonlarına yükleyen kullanıcılar, hayvanlarıyla "konuşabilecek" ve onların söylediklerini anlayabilecekler.


Google şirketiyse, Kansas'taki Topeka kasabasının başkanının, kasabalarının adını Google olarak değiştireceğini dünyaya duyurmalarından sonra, şirketlerinin ismini Topeka olarak değiştireceklerini duyurdu.


www.milliyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin