BU AKŞAM EKRANDA DİZİLERE ALTERNATİF KOMEDYENLER

Büyük kanallarda peş peşe ekrana gelen dizilere alternatif arayanlar bu gece seçim yapmakta zorlanacak. Zira Beyazıt Öztürk ve Güven Kıraç'lı "Nası Yani?" ile Cem Yılmaz'ın konuk olacağı "Haydi Gel Bizimle Ol" bu gece başlıyor. "Full Ekran" da sezonu Ata Demirer'le açıyor.

Google Haberlere Abone ol
BU AKŞAM EKRANDA DİZİLERE ALTERNATİF KOMEDYENLER

Beyaz'a yeni kanalda yeni partner


NASI YANİ?
CNN TÜRK'ün yeni yayın döneminin vitrindeki programı "Nası Yani?" başlıyor. Beyazıt Öztürk'ün Güven Kıraç'la birlikte sunacağı, programa her hafta birbirinden renkli konuklar katılacak.
İlk "Nası Yani?"de Öztürk ve Kıraç konukları ile geriye dönüp "Televizyon Tarihimiz"e bakacak. "39 yıllık TV maceramızda ne kadar yok aldık, neleri geride bıraktık" ve "Televizyonculukta ilerledik mi yoksa daha mı geriye gittik" sorularını, Nuri Çolakoğlu, Uğur Dündar, TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ, RTÜK Üyesi Hülya Alp, "60'lar Hikaye, 70'ler Terane, 80'ler Şahane" adlı kitabın yazarı Muharrem Kaşıtoğlu ve yapımcı Elif Dağdeviren yanıtlayacak.
CNN TÜRK / 20.30



Dört kadın bir erkek konuşuyor


HAYDİ GEL BİZİMLE OL
NTV, Beyazıt Öztürk ve Kadir Çöpdemir'in boşalttığı "perşembe sohbeti" kuşağına bu yıl "Haydi Gel Bizimle Ol"u aldı. Haberci Çiğdem Anad, sinema sanatçısı Müjde Ar, yazar Pınar Kür ve manken oyuncu Aysun Kayacı'nın aynı stüdyoda buluşarak aktüel olayları ele alacağı programa her hafta bir de ünlü erkek konuk katılacak. İlk programın konuğu komedyen Cem Yılmaz olacak.
NTV / 20.30



Demirer'in projeleri


FULL EKRAN
Cengiz Semercioğlu'nun konuklarıyla TV dünyasını konuştuğu "Full Ekran" bu gece sezonu açıyor. Semercioğlu sezonun ilk programında komedyen Ata Demirer'i ağırlayacak. Demirer canlı yayında, yeni oyunu ve projelerini anlatacak.
HABERTÜRK / 23.30



 
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin