BTS'den sonra 'Git Be Abi' 22 Şubat'ta sinemalarda!

'Git Be Abi' sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
BTS'den sonra 'Git Be Abi' 22 Şubat'ta sinemalarda!

Sayısız önemli filme imzasını atan Blackwell Production'ın bünyesinde bulunan komedi dram türündeki 'Git Be Abi' filmi sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 22 Şubat'ta vizyonda göreceğimiz AFM'den ödül alan tek Uzakdoğu filmi olan 'Git Be Abi', ağabey ve kardeşin hikayesine odaklanıyor.



BTS'den sonra 'Git Be Abi' 22 Şubat'ta sinemalarda!



2019 yılından itibaren Çin film ve dizilerini Türkiye ve Avrupa'da yayınlamayı ve Türk dizi ve filmlerini de Çin'de yayınlamayı görev edinen Blackwell Distribution dağıtımcılığında, Wanda Film yapımcılığındaki Git Be Abi'nin yönetmen koltuğuna Fen-Fen Cheng otururken oyuncu kadrosunda Zhang Zifeng, Peng Yuchang, Fang Xiangrui, Terry Liu gibi isimler yer alıyor. Asya ülkeleri çapında büyük gişe hasılatı elde eden film, Kore ve Türkiye'de eş zamanlı olarak sinemalarda gösterilmeye başlanacak. Filmin konusu bir ağabey ve kardeşinin şiddetli geçimsizliğini anlatıyor. Mizahi bir dil edinen film komedi ve dram türlerinden oluşuyor.



BTS'den sonra 'Git Be Abi' 22 Şubat'ta sinemalarda! - Resim : 2



Komedi ve dram türlerinde olan Git Be Abi filmi sayesinde Wanda Pictures ilk kez hem çocuklara hem de ailelerine hitap eden bir filmi izleyicileriyle buluşturma imkanı yakalamış oldu. Filmin ardından birçok ailenin boşanmaktan vazgeçtiği ve filmin aile bağlarını güçlendiren bir yapısı olduğu söylenenler arasında bulunuyor.



Zheng Fenfen yönetmenliğindeki ve dublaj yönetmenliğini Toygun Ateş'in üstlendiği "Git Be Abi" filmi 22 Şubat'ta ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin