Brandistanbul PR dünyaca ünlü 2 firmayla el sıkıştı!

İki dev danışmanlık firmasının tercihi Brandİstanbul PR oldu…

Google Haberlere Abone ol
Brandistanbul PR dünyaca ünlü 2 firmayla el sıkıştı!

Medya iletişimi, pazarlama iletişimi, etkinlik ve itibar yönetimi başta olmak üzere dijital PR ve de kriz iletişimi konularında uluslararası uzmanlığa sahip olan Brandistanbul PR ajansı; müşteri portföyüne Avrupa’nın iki dev danışmanlık firmasını ekledi.



Kendi alanlarında dünyanın sayılı danışmanlık firmalarından Londra merkezli ünlü hukuk firması Garth Coates Solicitors ile dünyaca tanınmış uluslararası yatırım ve sermaye yönetimi şirketlerinden One Knightsbridge Capital’in, Türkiye’de gerçekleştirdiği konkur sonucu iletişim ajansı olarak uluslaraarası deneyimleri ile dikkat çeken Brandistanbul PR ajansını tercih etti.



Brandistanbul PR,  Avrupa’nın ünlü iki danışmanlık firmasının ortaklaşa düzenleyeceği; özel toplantı ve seminerlerin iletişim çalışmalarını yürütecek.  İlk olarak; İngiltere ve AB ülkelerinde yatırım yapmak, konut veya işyeri satın almak ya da işyeri açarak kalıcı oturum ve çifte vatandaşlık almak isteyen Türk yatırımcı ve girişimcilere yönelik programlar ve süreçle alakalı çok önemli bilgilerin paylaşılacağı etkinlikler düzenlenecek.



Brandistanbul PR’ın Ajans Başkanı Öğr. Görv. Hatice Kumalar “Avrupa’nın en ünlü hukuk firması ve danışmanlık şirketiyle çalışıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Sürekli gelişimi ve öğrenmeyi benimsemiş bir ajans olarak, hizmet verdiğimiz kurumların iç departmanı gibi aitlik duygusu ile kesintisiz verimlilik ve başarı odaklı çalışma anlayışımız ile yeniliklerle başarılarımız yükselerek devam edecek” dedi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin