Boşanmanın ardından Ezgi Eyüboğlu'ndan şaşırtan hamle!

Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla boşanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Boşanmanın ardından Ezgi Eyüboğlu'ndan şaşırtan hamle!

2016 yılında evlenen ünlü oyuncular Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla boşanmıştı. Boşanmanın ardından Eyüboğlu'ndan şaşırtan bir hamle geldi. Ünlü oyuncu, eski eşi Kaan Yıldırım'ı sosyal medya hesabından takibe aldı.



Anlaşmalı boşanan çiftin ayrılığıyla ilgili ihanet iddiaları gündeme gelmişti.



'Çıkan haberler asılsızdır'



İhanet haberlerinin ardından ikili, yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullanmışlardı:



"26 Haziran 2019 tarihinden itibaren sonlanan evliliğimizle ilgili basında çıkan haberleri üzülerek takip ediyoruz. Sosyal medyada ve basında evliliğimizin sonlanmasının ardından çıkan haberler tamamen asılsızdır. Daha önce söylediğimiz gibi bundan sonra da ilişkimiz dostane olarak devam edecektir. Sizlerin de özel hayatımıza göstereceğiniz anlayış ve saygı için teşekkür ederiz."



Boşanma sonrası şaşırtan hamle



Çiftin boşanma sebebiyle ilgili birçok iddia ortaya atılmaya devam ederken Ezgi Eyüboğlu'ndan beklenmedik bir hamle geldi. Ünlü oyuncu, eski eşi Kaan Yıldırım'ı sosyal medya hesabından takibe aldı. Eyüboğlu'nun bu hareketi, "Barışıyorlar mı?" sorusunu akıllara getirdi.



Boşanmanın ardından Ezgi Eyüboğlu'ndan şaşırtan hamle!



'Daha nice yıllarımız oldun'



İkili, geçtiğimiz aylarda evliliklerinin 2. yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutlamıştı. Yıldırım, paylaşımına "Bugün evliliğimizin 2'inci yıl dönümü... Fazla söze gerek yok, sen zaten her şeyi biliyorsun. Seni çok seviyorum canım karım, daha nice yıllarımız olsun" notu düşmüştü.



Boşanmanın ardından Ezgi Eyüboğlu'ndan şaşırtan hamle! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin