Boşanma sonrası Chloe Loughnan'dan dikkat çeken paylaşım!

Serdar Ortaç'la boşanan Chloe Loughnan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Google Haberlere Abone ol
Boşanma sonrası Chloe Loughnan'dan dikkat çeken paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç'tan boşanan Chloe Loughnan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bilindiği üzere Chloe Loughnan Serdar Ortaç'la tek celsede boşanmış ve ülkesine geri dönmüştü. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu ayrılık çok konuşulmuştu. Ayrılığın hemen ardından Chloe sosyal medya hesabında ilgi çeken bir paylaşımda bulundu. Kahve içerken çekildiği fotoğrafı paylaşan mankenin yazdığı not ise dikkatleri üzerine çekti.



2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve manken Chloe Loughnan tek celsede boşanarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılığın ardından Chloe, Serdar Ortaç'ın evinden eşyalarını toplamış ve ailesinin yanına yani İrlanda'ya taşınmıştı. Güzel manken geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda fotoğrafının altına yazdığı notla tekrar dikkatleri üzerine çekti. İşte Chloe Loughnan'ın yaptığı paylaşım ve detaylar...



Dikkat çeken paylaşım



6 Haziran 2014 yılında dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 8 Ağustos'ta tek celsede boşandı. Ortaç ile evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşen Loughnan, boşandıktan kısa bir süre evinden 10 valizle ayrılarak İrlanda'ya gitti. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan model, ne kadar zor bir süreçten geçtiğini göstermiş oldu.



'Beni anlamaya çalışsan aklını yitirirsin'



Düzgün fiziği ve güzelliğiyle her daim dikkat çeken model Chloe Loughnan, sosyal medya hesabı Instagram'dan kahve içerken çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Modelin fotoğrafın altına yazdığı "Beni anlamaya çalışsan kendi aklını yitirirsin" notu ise dikkat çekti.



Öte yandan Serdar Ortaç'ın boşanma kararı aldığını eşine son anda söylediği ve bu yüzden de sinir krizi geçirerek hastanede olduğu söylenmişti. Chloe Loughnan, boşandıktan sonra da sosyal medya hesabından Ortaç soyadını silmedi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



You’d lose your mind trying to understand mine... 



Chloe Loughnan Ortaç (@chloe_coco_lou)'in paylaştığı bir gönderi (21 Ağu, 2019, 3:27öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin