Borsa İstanbul, iletişim ajansını seçti

28 yıllık İMKB deneyiminin ardından faaliyete başlayan Borsa İstanbul A.Ş.'nin ajansı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Borsa İstanbul, iletişim ajansını seçti

Borsa İstanbul’un yeni iletişim danışmanı Manifesto



140 yıllık Sermaye Piyasası geleneğine sahip olan Türkiye'de, 28 yıllık İMKB deneyiminin ardından faaliyete başlayan Borsa İstanbul A.Ş., Manifesto’yu iletişim danışmanı olarak seçti. 



Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda İstanbul'un dünyanın en önemli 10 finans merkezinden biri olması yolunda en önemli kurumlardan biri olacak Borsa İstanbul A.Ş.’nin iletişim danışmanlığı hizmetleri için Türkiye’nin önde gelen halkla ilişkiler ve etkinlik danışmanlığı şirketlerinin katılımıyla bir konkur düzenlendi. Borsa tarafından titizlikle yürütülen konkur sürecini başarıyla tamamlayarak ipi göğüsleyen Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.nin iletişim danışmanı olmaya hak kazandı.    



Manifesto, Borsa İstanbul A.Ş.nin hem yurtiçi hem de yurtdışında halkla ilişkiler ve organizasyon danışmanlığını yapacak, global bir borsa olma yolundaki çalışmalarına katkı sağlayacak.



“Borsa İstanbul’a Hizmet Vermekten Gurur Duyuyoruz”



Manifesto CEO’su Selin Bozkurt da, Manifesto olarak, ilkleri yapan, yüzü dünyaya dönük, müşteri memnuniyetini ön plana alan bir anlayışla hizmet verdiklerini belirtti. 



Titizlikle yürütülen konkur sürecini başarıyla tamamlayarak Borsa İstanbul’un iletişim danışmanı olduklarını belirten Selin Bozkurt, “Türkiye’nin 2023 hedefi olan 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşmasında çok önemli, kritik bir rol üstlenecek, İstanbul’un global bir finans merkezi olmasına büyük katkı sağlayacak Borsa İstanbul’a hizmet vermekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin