Bong Joon Ho filmi Okja 28 Haziran'da Netflix'te!

Netlix dünyaca ünlü yönetmen Bong Joon Ho'nun merakla beklenen filmi Okja’dan yeni görüntüler paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bong Joon Ho filmi Okja 28 Haziran'da Netflix'te!

Netlix, dünyaca ünlü yönetmen Bong Joon Ho'nun merakla beklenen filmi Okja’dan yeni görüntülerini paylaştı.



Dünyaca ünlü yazar ve yönetmen Bong Joon Ho'nun yeni filmi Okja'da, genç oyuncu An Seo Hyun’un canlandırdığı Mija karakteri en iyi arkadaşını geri almaya çalışırken ilk defa geldiği büyük şehirde dev holdinglere kafa tutuyor.



Bong Joon Ho filmi Okja 28 Haziran'da Netflix'te!



Bong Joon Ho'nun sadece Netflix’te yayınlanacak yeni filmi Okja'da Jake Gyllenhaal; zoolog, televizyon ünlüsü ve Mirando Şirketi'nin yüzü olan Dr. Johnny Wilcox’u canlandırıyor.



Bong Joon Ho filmi Okja 28 Haziran'da Netflix'te! - Resim : 2



Okja hakkında



Genç Mija, Güney Kore dağlarındaki evinde, devasa bir hayvan olan ama en önemlisi çok iyi bir dost olan Okja'ya tam on yıl boyunca bakıcılık yaptı. Çok uluslu bir aile şirketi olan Mirando Holding’in Okja'yı alıp New York’a götürmesi ise huzurlu hayatlarında bir anda her şeyi alt üst etti. Çünkü görüntüsünü takıntı haline getiren, kendisinden başka kimseyi umursamayan Mirando Holding CEO’su Lucy Mirando’nun, Mija'nın en yakın arkadaşıyla ilgili kötü planları var.



Mija, nasıl yapacağını bilmeden, sadece Okja’yı geri almak amacıyla New York’a doğru yola çıkıyor. Ancak daha önce hiç büyük şehir görmemiş Mija için zaten zor olan bu yolculuk, Okja’nın geleceğini kontrol etmek için can atan her bir kapitalist, gösterici ya da tüketici grubuyla karşılaştığında daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Oysa Mija'nın tek isteği arkadaşını evine götürmek…



Yapımlarında mizah, hüzün ve dramı ustalıkla harmanlayan Bong Joon Ho, insan ve hayvanlar arasındaki temel ilişkiyi ele aldığı filmi Okja’nın ilerleyen bölümlerinde, hepimizin içinde yaşayan hayvana hitap etmeyi başaran farklı bir dünya vizyonu yaratıyor.



İşte, Okja filminin tanıtım filmi!




Etiketler netflix Bong Joon Ho
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin