Bodrum'da pişti oldular!

Demet Akalın ve Gülben Ergen, Bodrum'da pişti oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'da pişti oldular!

Aralarından su sızmayan şarkıcı Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz Ekim ayında arkadaşlıklarına nokta koymuştu.



Gümüşlük’te bulunan bir restorana önce Demet Akalın eşi ve kızıyla geldi. Akalın’dan 1 saat sonra mekana kavgalı olduğu Gülben Ergen sevgilisi ile gelerek Akalın’ın hemen arka masasına oturdu.



Bodrum'da pişti oldular!



Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre, aralarından su sızmayan şarkıcı Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz Ekim ayında arkadaşlıklarına nokta koymuştu. İkilinin kavga nedeni Ergen’in evli bir adamla beraber olması sonucu çıkmış ve olaya Seren Serengil’de dahil olmuştu.



Bodrum'da pişti oldular! - Resim : 2



Bodrum piştisi



İki şarkıcı önceki gün Bodrum’da pişti oldu. Gümüşlük’te bulunan bir restorana önce Demet Akalın eşi ve kızıyla geldi. Akalın’dan 1 saat sonra mekana kavgalı olduğu Gülben Ergen sevgilisi ile gelerek Akalın’ın hemen arka masasına oturdu.



Mekanı terk etti



Ergen’nin varlığından rahatsız olan Akalın, mekanı apar topar terk etti.



Bodrum'da pişti oldular! - Resim : 3



Kahkaha attı



Demet Akalın’ın mekandan ayrılması sonucu Gülben Ergen’in kahkaha atmasıda dikkatlerden kaçmadı. Akalın’ın masasının boşalması sonucu keyfi yerine gelen Ergen, kucağına bir çocuk alarak uzun süre onunla vakit geçirmeside dikkatlerden kaçmadı.



Bodrum'da pişti oldular! - Resim : 4



'Bugün küsülür yarın barışılır'



Mekan çıkışı soruları yanıtlayan Ergen, “Benim kimseyle dargınlığım yok. Bugün küsülür yarın barışılır. Hayat çok kısa. Ben huzurluyum” diyerek oradan ayrıldı. İkilinin bu piştisi önceki gece Bodrum’a damga vurmuş oldu.



Bodrum'da pişti oldular! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin