BluTV'den yeni özellik!

BluTV'de teknolojik atılımlar devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'den yeni özellik!

BluTV, hem orijinal hem de dünyanın dört bir yanında büyük beğeni toplayan yapımları kullanıcılarıyla buluştururken, teknolojik atılımlarına da devam ediyor. İndir-izle özelliği ile izleyiciler sevdikleri içerikleri cihazlarına indirerek internetin olmadığı yerlerde diledikleri an izleme şansı yakalayacaklar.





Genç ve dinamik ekibiyle her geçen gün büyüyen BluTV, izleyicilerine yeni bir uygulama sunuyor: İndir-izle... Bu özellik sayesinde kullanıcılar, platformun geniş yelpazesindeki yapımların pek çoğunu cihazlarına indirerek 30 gün boyunca internet olmadan da offline olarak diledikleri zaman, diledikleri yerde seyredebilecekler.



BluTV'den yeni özellik!



'The Handmaid’s Tale’dan ‘Bartu Ben’e, ‘Bozkır’dan ‘The New Pope’ ve BluTV’deki pek çok film ve belgeseller, indir-izle özelliği ile seyahatlerde, baharın karşılandığı parklarda ve daha pek çok yerde ekran başındakilere eşlik edecek.



BluTV’nin 'indir-izle' özelliği, Android işlemcili tüm cihazlardan kullanılabilirken, iOS kullanıcıları ise bu hizmeti destekleyen cihazlardan diledikleri içeriğe ulaşabilecekler.



BluTV'den yeni özellik! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin