BluTV'den uluslararası alanda yeni atılım!

Türkiye'nin sevilen dijital platformu, PAYGURU VE TPAY Mobile ile önemli bir ortaklığa imza attı.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'den uluslararası alanda yeni atılım!

Sadece içerik olarak değil, teknolojik uygulamalar açısından da pek çok yeniliğe imza atan BluTV, yeni yaşında önemli bir işbirliği yaptı. Dijital platform, Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC), Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da mobil ödeme çözümleri için PAYGURU ve TPAY MOBILE ile ortaklığını duyurdu.



Türkiye’nin video abonelik hizmeti sunan bir numaralı dijital platformu BluTV, yeni bir uluslararası ortaklığa imza atarak Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki hizmetini mobil ödeme çözümleri ile genişletiyor. BluTV, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da (MENA) doğrudan operatör faturalandırması için bölgenin önemli oyuncuları PAYGURU ve TPAY MOBILE ile anlaştı. Dijital platform, bu önemli atılımı Barselona’da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde (Mobile World Congress - MWC) duyurdu.



BluTV’nin Arapça uygulamasının kullanıcıları, yalnızca kredi kartlarını değil, aynı zamanda mobil operatör aboneliklerini kullanarak platformun Arapça servisine üye olabilecekler.



2015 yılında İstanbul’da kurulan BluTV, Türk televizyon içeriği açısından dünyanın önde gelen platformu olma yolunda ilerliyor. Platform, Türk dizilerinin Arapça seslendirme ile yer aldığı en büyük çevrimiçi içerik kataloguna ev sahipliği yapıyor. BluTV Arapça uygulaması tüm dünyada web, iOS ve Android cihazlarda hizmet veriyor.



Payguru, Türkiye'de yasal ve kurumsal gereklilikleri tamamlayarak, mobil operatörler ile olan entegrasyonu aracılığı ile “mobil ödeme” hizmeti sunan ve banka entegrasyonları ile "nakit ödeme ve banka transfer hizmeti" sağlayan yeni nesil ödeme platformudur. Faaliyetlerini BDDK'nın verdiği faaliyet izni çerçevesinde yürüten Payguru, söz konusu faaliyet iznini alan ilk mobil ödeme firmasıdır.



Mobil ödeme sektöründe ileri teknolojiler ve yenilikçi çözümler geliştiren yeni nesil ödeme platformu Payguru, kurumların aidat ödemelerinden Passolig kart başvurularının mobil ödemeyle tahsilatına veya gündelik çalışanların sigortalarının SMS ile yapılmasına kadar pek çok önemli projeye imza atıyor.



TPAY Mobile, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin mobil ödeme alanında en hızlı büyüyen ve alanında öncü olan firmasıdır. Tüketiciler, işletmeler ve mobil operatörlere teknolojisini kullanarak çevrimiçi ödeme hizmeti sunmaktadır. Bugün sahip olduğu erişim alanı ile dijital işletmelerin platforma tek bir API üzerinden bağlanmasını ve 30’u aşkın operatörle 670 milyondan fazla aboneye ulaşmasını sağlıyor.



2014 yılında kurulan TPAY MOBILE platformu bugün 16’dan fazla ülkede, 12’den fazla sektörde önde gelen dijital satıcılar tarafından kullanılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin