BluTV'de ağustos ayında hangi dizi ve filmler yayına girecek?

BluTV, ağustos ayında hem dizi severleri hem de sinemaseverleri sevindirecek.

Google Haberlere Abone ol
BluTV'de ağustos ayında hangi dizi ve filmler yayına girecek?

BluTV, izleyicileri sadece imza attığı özel yapımlarıyla değil, birbirinden farklı yabancı dizi ve filmlerle de buluşturmaya devam ediyor. Sayısız ödüle sahip ‘Vikings’ ile Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in aynı adlı filminden uyarlanan 'The Girlfriend Experience', BluTV’de ekranlara geliyor.





30 ödüle ve pek çok Emmy adaylığına sahip, dünyanın en prestijli sinema-TV veritabanı sitelerinden IMDB’nin ‘En İyi 250 Dizi’ listesinde yer alan ‘Vikings’, izleyicileri döneminin en büyük kahramanı, Viking kabilelerinin kralı Ragnar Lothbrok’un maceralarına davet ediyor. Vikinglerin kültürüne değinen dizi, gerçek Avrupa efsaneleri ve tarihi figürleriyle dikkat çekiyor. 2013 yılında yayın hayatına başlayan ve hala devam etmekte olan ‘Vikings’in 4 sezonu da Ağustos ayından itibaren BluTV’den izlenebiliyor. Dizinin 5. sezonu da önümüzdeki aylarda platforma eklenirken, henüz yayınlanmamış olan 6. sezonu ise sadece yine BluTV’de izleyicilerle buluşacak.



Ağustos ayında sevilen dijital platforma eklenen bir diğer dizi ‘The Girlfriend Experience’ ise Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in aynı adlı sinema filminden uyarlandı. Son dönem Amerikan bağımsız sinemasının dikkat çeken isimlerinden Riley Keough’un başrolünde olduğu dizide izleyiciler Christine adlı, bir yandan üst sınıf bir eskort kızı olan diğer yandan ise avukat stajı yapan genç bir kadının yaşadıklarına tanık oluyor. 3. sezonu 2020 yılında yayınlanması öngörülen ‘The Girlfriend Experience’, iki sezonuyla BluTV’nin seçkisinde yer alıyor.



Her ay kullanıcılarına geniş bir içerik sunan BluTV’de Ağustos ayı boyunca ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’ ile ‘Pavyon’un da yeni bölümleri yayınlanacak.



Paolo Sorrentino imzalı 'Loro', sinemalardan sonra ilk kez BluTV!



BluTV, yabancı dizi seçkisini genişlettiği gibi film yelpazesine de yepyeni yapımları eklemeye devam ediyor. ‘The Young Pope’ dizisiyle televizyona da geçiş yapan Bafta ödüllü İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun yönettiği ‘Loro’, sinemalardan sonra ilk kez BluTV’de izleyicilerle buluşuyor. Film, eski İtalyan başbakanı Silvio Berlusconi’nin hayatına odaklanıyor. ‘Loro’yla birlikte bilimkurgu türündeki ‘Star Trek Beyond’, Mel Gibson’lı ‘Blood Father’, Oscar ödüllü Coen Kardeşler’in imzasını taşıyan ‘Inside Llewyn Davis’ ve bol aksiyonlu ‘The Man from U.N.C.L.E.’ da Ağustos’ta sevilen dijital platformda izlenebilecek filmler arasında yerini alıyor.



BluTV'de ağustos ayında hangi dizi ve filmler yayına girecek?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin