BKM'nin 'Can Dostlar' filmi Mars Sinemaları'nda gösterilecek mi?

BKM Film'in Kore ortaklı "Can Dostlar" filmi cuma günü vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
BKM'nin 'Can Dostlar' filmi Mars Sinemaları'nda gösterilecek mi?

BKM Film ile Korelilere ait olan dağıtım şirketi CGV Mars Grubu arasında bir süredir yaşanan gerginlik devam ediyor. BKM Film'in ortağı Yılmaz Erdoğan merakla beklenen yeni filmi 'Organize İşler Sazan Sarmalı'nı Mars'ın adaletsiz bulduğu gelir paylaşımı nedeniyle vizyondan çekmişti.



"Uzlaşma sağlanamazsa yolumuza Mars grubu olmadan devam ederiz" diyen Yılmaz Erdoğan henüz yeni filmininin vizyon tarihini açıklamadı. Ancak BKM Film'in sömestr tatili nedeniyle çocuklarla buluşturmayı hedeflediği 'Can Dostlar' filmi 18 Ocak'ta gösterime giriyor.



Tuğçe Soysop'un yönettiği Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Gürler ve Eda Döğer gibi yıldızların ise başlıca rollerini paylaştığı filmin bu akşam Özdilek Sinemaları'nda galası yapılıyor.



Filmin Mars'ın sinemalarında gösterilip gösterilmeyeceği ise merak konusu oldu. Öte yandan 'Can Dostlar' filminin afişlerinde BKM'nin gerginlik yaşadığı Koreli CGV Mars grubuna bağlı CJ Entertainment Turkey adlı başka bir şirketin daha adının olması ise kafaları karıştırdı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



BKM'nin 'Can Dostlar' filmi Mars Sinemaları'nda gösterilecek mi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin