BJK TV'DEN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Dün yayın hayatına yeniden başlayan Beşiktaş'ın resmi televizyon kanalının daha ilk dakikalarında, Fenerbahçeliler'i kızdıracak skandal bir görüntü ekrana geldi..

Google Haberlere Abone ol
BJK TV'DEN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Beşiktaş Kulübü'nün televizyonu BJK TV saat 09.03'ten itibaren yayın hayatına başladı.


Ancak Ayı Yogi çizgi filmiyle ilk yayınına başlayarak neredeyse bir yıldır televizyonun açılmasını bekleyen Beşiktaş taraftarını sukut-ü hayale uğrattı. Beşiktaş Kulübü'nün resmi tv kanalı bu olayla diğer izleyenleri de güldürdü.



Çaycısından şoförüne kadar tüm televizyon kadrosunun yer aldığı bir klipte ise Beşiktaş marşına eşlik eden çalışanlar, kanalın yeni dönemini başlatmış oldu.
Ancak bu ilk yayında da skandal bir görüntü gözlerden kaçmadı


Kulübün resmi yayın organından, 17 Nisan 2005 yılında Beşiktaş'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3'lük skorla yendiği maça gönderme yapılması yadırgandı.


Klibin ortalarında kulüpte kameramanlık yapan bir personel eliyle "4-3 işareti" yapınca, ezeli rakip Fenerbahçe'ye de resmi yayın organından gerginlik yaratacak bir gönderme yapılmış oldu.


Hatırlanacağı gibi 2004-2005 sezonunda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş'ın 3-2 önde olduğu sırada kaleci Oscar Cordoba kırmızı kart görmüş, 3 oyuncu değişiklik hakkı dolan siyah beyazlı ekipte kaleye Daniel Pancu geçmişti. Alex'in penaltı golüyle durumu 3-3 yapan Fenerbahçe avantajlı durumdayken, Koray Avcı'nın son dakika golüyle 4-3 yenilmişti. Efsane derbiler arasına giren bu maç sonrası Daniel Pancu "Kadıköy panteri" lakabını alırken, Beşiktaşlı taraftarlar da Fenerbahçeli ezeli rakiplerini kızdırmak için bu skoru kullanmaya başlamıştı.



www.milliyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin