BİRGÜN GAZETESİ’NDEKİ SON DURUM NE? ECE TEMELKURAN, NURAY MERT, AHMET ŞIK, BANU GÜVEN, YILDIRIM TÜRKER, ERTUĞRUL MAVİOĞLU İLE ANLAŞILDI MI ?

© MEDYATAVA-Gazetedeki son durum ne, bu isimlerle anlaşıldı mı? Birgün Gazetesi’nden İbrahim Aydın son durumu Medyatava için değerlendirdi…

Google Haberlere Abone ol
BİRGÜN GAZETESİ’NDEKİ SON DURUM NE? ECE TEMELKURAN, NURAY MERT, AHMET ŞIK, BANU GÜVEN, YILDIRIM TÜRKER, ERTUĞRUL MAVİOĞLU İLE ANLAŞILDI MI ?

Birgün Gazetesi’nden İbrahim Aydın ile gazetenin içinde bulunduğu durumu, medyada çok ses getirecek isimlerin transferindeki son durumu konuştuk.


İşte İbrahim Aydın’ın Medyatava’ya yapmış olduğu açıklama:


Birgün Gazetesi olarak özellikle son bir yıldır çok önemli isimlerle görüşerek, gazetenin yazar kadrosunu genişletmeyi hedeflemiştik… Sizin de önceden yazdığınız gibi Ece Temelkuran, Ahmet Şık, Nuray Mert, Banu Güven, Yıldırım Türker, Ertuğrul Mavioğlu ile görüşmelerimiz devam ediyordu ve bu arkadaşlarla çok büyük bir oranda anlaşıldı, hiçbir problem kalmadı… Bu isimlerin Birgün Gazetesi’ni tercih etmeleri aynı zamanda Birgün’ün ne kadar doğru bir yayın çizgisinde olduğunun da bir göstergesi. Aramıza yeni katılacak olan bu kalemler hafta içi her gün Birgün’de yazmaya başlıyorlar. Aralık ayının ilk haftası en geç ikinci haftası arkadaşlar ilk yazılarını gönderecekler.  Tabii bu isimlere bağlı olarak ta Birgün Gazetesi olarak çok büyük bir kampanyaya başlıyoruz, yemekler, konser organizasyonları, sokak afişleri, gazetenin tirajlarını 50 binlere çekmek gibi bir hedefimiz ve bu doğrultuda çalışmalarımız var.


Ayrıca sadece aramıza yeni katılan bu arkadaşlarla değil, şu an var olan medya içerisinden muhabir ve diğer köşe yazarları ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Birgün Gazetesi dağıtım ağı çok geniş, herkese ulaşabilen bir gazete olacak."


© MEDYATAVA-2012

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin