Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni sezon sürprizi!

Ünlü oyuncu, atv'nin sevilen dizisiyle ekranlara dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni sezon sürprizi!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 2’nci sezonunda oyuncu kadrosuna sürpriz isimleri eklemeye devam ediyor.



atv’deki ikinci yılına da zirvedeki yerini kimseye bırakmayan ve seyirciyi ekrana kilitleyen dizide, ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, 'Behice Hekimoğlu' karakterine hayat verecek.



Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni sezon sürprizi!



‘SIRLARIN EFENDİSİ’ BEHİCE, ORTALIĞI FENA KARIŞTIRACAK



Hikayeye Doktor Müjgan’ın halası olarak dahil olacak Esra Dermancıoğlu, çıkarları için her şeyi yapabilecek, alımlı, flörtöz ve zeki Behice Hekimoğlu karakteriyle öyküye yeni bir heyecan getirecek.



Her türlü sırra fena halde meraklı olan Behice, yaşadığı bir takım olayların ardından Adana’ya yeğeninin yanına sığınıp Fekeli’nin konağına yerleşecek.



Kendisini beklemediği kadar entrika dolu bir ortamın içinde bulmasına rağmen,  kısa sürede ortama uyum sağlayarak olaylara dahil olmayı başaracak!



Esra Dermancıoğlu, her perşembe atv’de milyonları ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’da önümüzdeki bölümlerde seyirci karşısına çıkacak.



Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni sezon sürprizi! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin