Bir Zamanlar Çukurova ödüle doymuyor

atv'nin sevilen dizisi, Moon Life Ödülleri'ne damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova ödüle doymuyor

Bu yıl 7’nci kez düzenlenen Moon Life Ödülleri, Kıbrıs Girne Merit Royal Hotel’de medya, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.



Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dört ödül birden aldığı geceye damgasını vurdu.



Bir Zamanlar Çukurova ödüle doymuyor



İkinci sezonuna fırtına gibi giren ve sürpriz gelişmelerle izleyicilerini şaşırtan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, Kerem Alışık’a en iyi erkek oyuncu, Hilal Altınbilek’e en iyi kadın oyuncu, Bülent Polat’a en iyi yardımcı erkek oyuncu ve Tims&B’ye de en iyi dönem dizisi ödüllerini kazandırarak büyük sükse yaptı.



Bir Zamanlar Çukurova ödüle doymuyor - Resim : 2



Dizinin ödülünü Tims&B Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Murat alırken, törene katılan Kerem Alışık ödülünü Oya Başar’ın elinden teslim aldı. Geceye katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar da ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ekibini tebrik edenler arasındaydı.



Bir Zamanlar Çukurova ödüle doymuyor - Resim : 3



Gecede ayrıca ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ekrana geldiği ATV de en iyi TV kanalı ödülünü kazandı.



Yeni sezonunda heyecana kaldığı yerden devam eden ve perşembe akşamları milyonları ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’, yenilenen kadrosu ve sürpriz gelişmeleri ile her perşembe ATV ekranında!



Bir Zamanlar Çukurova ödüle doymuyor - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin