Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3 ödül birden!

atv'nin sevilen dizisi, üç ödül birden aldı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3 ödül birden!

atv'nin reyting rekortmeni 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisine 3 ödül birden geldi. Hilton İstanbul Maslak Otel’de gerçekleşen 9. İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde ‘Bir Zamanlar Çukurova rüzgarı esti.



Yapımcılığın TIMS&B Productions Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, atv’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ‘Yılın En İyi Dönem Dizisi’ seçilirken, Kerem Alışık ve Vahide Perçim ‘Yılın En İyi Ekran Performansı’ ödüllerini aldılar.



'İçimde kuşlar uçtu'



Ödül törenine ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ekibi adına TIMS&B Productions Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Murat ve Kerem Alışık katıldı.



‘Yılın En İyi Dönem Dizisi’ ödülünü dizi ekibi adına Mücahit Murat aldı. ‘Fekeli’ karakteriyle gönüllere taht kuran Kerem Alışık, ödülünü alırken anlamlı bir konuşma yaptı:



"Çabanızın ve emeğinizin iltifatlandırılması ve takdir görmesi çok hoş ve çok güzel bir duygu. Benim bu ödülü aldığımı duyunca içimden kuşlar uçtu. Çolpan İlhan’ın bir lafı vardır “Biz oyuncular küçük mutluluklarla yetinebilen büyük savaşçılarız” diye. Hakikaten havalara uçmak için kuş olmaya gerek yok, küçük sevinçler de bunun için yeterli. Gözlerin sizin farkında olması önemli bir şey çünkü bakmak gözün işidir, görmek kalbin işidir. Kalbin işi olan görmektir, ben bu güzel gözlü kalplere bu düşüncelere teşekkür ediyorum. Ama bir şey söylemeden geçemeyeceğim, bütün şiirler yağmura yazılır ama marifet buluttadır. Şimdi bu ödülü benim alıyor olmam arkamdaki ve yanımdaki ekip arkadaşlarımı, oyuncu arkadaşlarımı, senaristimizi, yönetmenimizi ve bu işi yapan yapım şirketini de kucaklamama nedendir. Onları pamuklara sarıp kalbimde taşıyorum."



Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3 ödül birden!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin