Bir yanda dava, bir yanda ödül! BirGün muhabiri, ödülünü tutuklu çocuklara adadı!

BirGün gazetesi muhabiri Hüseyin Şimşek, Şeffaflık Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Bir yanda dava, bir yanda ödül! BirGün muhabiri, ödülünü tutuklu çocuklara adadı!

BirGün gazetesi çalışanları bugün adliye koridorlarında... Bir yandan yaptıkları haberler nedeniyle davalarla susturulmaya çalışılan gazeteciler, bir yandan da aynı haberlerden dolayı ödüle layık görülüyor.



BirGün'ün haberine göre; Şeffaflık Derneği tarafından verilen Şeffaflık Ödüllerine bu yıl yaptığı yolsuzluk haberleri dolayısıyla BirGün gazetesi muhabiri Hüseyin Şimşek değer görüldü.



Şeffaflık Derneği tarafından organize edilen gece dün gerçekleştirildi. Gecede Avukat Gönenç Gürkan ve Prof. Dr. Şevket Pamuk birer sunum gerçekleştirdiler. Sunumların ardından ödül törenine geçildi. Medya kurumsal alanda şeffaflık ödülü Cumhuriyet gazetesine verilirken medya özel teşvik ödülü Mehmet Atakan Foça’ya verildi.



ÇOCUKLARA ARMAĞAN ETTİ



Yaptığı yolsuzluk haberleri ödüle layık görülen BirGün muhabiri Şimşek, ödülünü alırken bir de konuşma yaptı. Şimşek, konuşmasında BirGün ailesine kendisine yolsuzluk haberlerini ortaya çıkarmak için verdikleri fırsat için teşekkür etti. Hüseyin Şimşek, ödülünü tüm tutuklu ve hükümlü çocuklara armağan ederken çocuk cezaevleri kapatılsın diyerek sözlerini sonlandırdı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin