Bir Deli Rüzgar final bölümüyle ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 20 Ekim Cumartesi günü reytinglerini değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bir Deli Rüzgar final bölümüyle ne kadar izlendi?

FOX'un TMC Film imzalı, başrollerini Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan'ın paylaştıkları Bir Deli Rüzgar dizisinin final yapacağını ilk kez MedyaTava duyurmuştu. Bir Deli Rüzgar dizisi dün akşam yayınlanan 6'ncı bölümüyle ekranlara veda etti.



Reytinglerde beklentileri karşılayamayan Bir Deli Rüzgar'ın final bölümü Total'de 2,74 izlenme oranıyla 12'nci, AB'de 2,03 izlenme oranıyla 14'üncü ve ABC1'de de 3,74 izlenme oranıyla 6'ncı olarak ekran macerasını tamamladı.



Bir de not düşmekte fayda var; Bir Deli Rüzgar 15 Eylül'de yayınlanan işk bölümüyle Total ve ABC1'de ilk sırada yer alırken, AB'de ise 2'nci olmuştu.



Erkenci Kuş zirveyi bırakmıyor



Star TV'nin fenomen haline gelen dizisi Erkenci Kuş, 3 kategorideki birinciliğini bu hafta da sürdürdü. Dizi; Total kategorisinde 5,75 izlenme oranı, AB kategorisinde 6,16 izlenme oranı ve ABC1'de de 5,89 izlenme oranıyla, tüm listelerde ilk sırada yer aldı.



FOX Ana Haber ve O Ses Türkiye zirveye ortak oldu



Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, Total'de 5,18 izlenme oranıyla 2'nci olurken, AB'de 4,59 ve ABC1'de de 5,24 izlenme oranlarıyla 3'üncü sırada yer aldı.



Yeni sezona yeni jürisiyle başlayan TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle; Total'de 4,14 izlenme oranıyla 5'inci olurken, AB'de 5,2 ve ABC1'de de 5,52 izlenme oranlarıyla 2'nci oldu.



Total kategorisinde; Show TV'nin sevilen dizisi Yeni Gelin 3. sırada yer alırken, TRT1'de yayınlanan Kalk Gidelim ise Tüm kategorilerde 4. sırada yer aldı.



 



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin