Bir 'Başkan'dan daha fazlası: İlhan Cavcav hayatını kaybetti!

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, 81 yaşında vefat etti.

Google Haberlere Abone ol
Bir 'Başkan'dan daha fazlası: İlhan Cavcav hayatını kaybetti!

40 yıla yakın bir zamandır Gençlerbirliği'nin başkanlığını sürdüren İlhan Cavcav, 81 yaşında hayatını kaybetti. İki gün önce dengesini kaybederek düşen ve hastanede yoğun bakım ünitesinde makinaya bağlı olarak yaşatılan Cavcav, bu sabah yaşam mücadelesini kaybetti.



Yüksek tansiyon nedeniyle uzun süredir tedavi gören İlhan Cavcav, beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu. Bugün 13:30'da oynanması gereken GaziantepsporGençlerbirliği maçı, İlhan Cavcav'ın vefatı nedeniyle ertelendi.



Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini, beyindeki ödemi dağıtmak için İlhan Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolunu ve kafasını çarpan efsane başkan 81 yaşında hayata veda etti. 1978 yılında Gençlerbirliği Kulübü’ne başkan olan İlhan Cavcav, yaklaşık 40 yıldır Ankaraekibinin başında bulunuyordu. Cavcav kırmızı siyahlı kulübü borçsuz ve kasasında 75 milyon lirayla bıraktı.



Gençlerbirliği Kulübü'nden açıklama



"Başkanımız İlhan Cavcav’ın cenaze merasimi yarın (Pazaetesi) 10.30’da İlhan Cavcav Tesislerinde yapılacak törenle başlayacak. Daha sonra öğle namazına müteakip Kocatepe Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından başkanımız İlhan Cavcav Cebeci aile mezarlığına defnedilecek."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin