BİLİM TEKNİK TİRAJ REKORU KIRACAK

Haziran sayısıyla 39 yıllık arşivini bir DVD halinde okuyucularına sunan Bilim ve Teknik, anında tükenince, 40 bin baskı daha yapılmasına karar verildi.

Google Haberlere Abone ol
BİLİM TEKNİK TİRAJ REKORU KIRACAK

TÜBİTAK'ın popüler yayın organı "Bilim ve Teknik Dergisi" tiraj rekoruna koşuyor. Bilim ve Teknik Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Raşit Gürdilek, okuyuculardan gelen talep üzerine derginin 39 yıllık arşivinin "Bilim Hazinesi" adı altında bir DVD'de toplandığını belirtti.


Birkaç yıldır sürdürülen çalışmaların tamamlandığını ve arşivin Bilim ve Teknik'in Haziran sayısıyla okuyucuya sunulduğunu kaydeden Gürdilek, derginin, okuyucuların ilgisi nedeniyle anında tükendiğini, bayilerden yeni dergi talebi yapıldığını söyledi.



Gürdilek, derginin Haziran sayısına ilginin yoğun olacağını beklediklerini, bu nedenle bu ayki sayının 80 bin adet olarak basıldığını, ancak talebin beklentilerin üzerinde olduğunu anlattı.


Raşit Gürdilek, talebi karşılamak için Bilim ve Teknik'in Haziran sayısının 40 bin adet daha basılmasına karar verdiklerini bildirdi.


Bilim ve Teknik'in daha önce 80 bin civarında tiraja ulaştığını, ancak yoğun talep üzerine ilk kez ikinci baskıya girerek okuyucuya sunulacağını vurgulayan Gürdilek, Haziran baskılarıyla ulaşılacak tirajın Bilim ve Teknik açısından bir ilk olacağını belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin