'Big Brother Türkiye' evine 10.haftada kimler döndü?

‘Big Brother Türkiye’nin pazar akşamı ekrana gelen 10. hafta finalinde, ‘eve dönüş’ heyecanı yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' evine 10.haftada kimler döndü?

Big Brother Türkiye’nin 10. Hafta Finali’nde eleme olmayacağından habersiz olan ev halkı, hafta boyunca pazar akşamı sanki eleme olacakmış gibi günlük yaşantılarına devam etti. Eleme listesindeki Onur, Sinan, Hüseyin ve Arsel, isimlerini eleme listesinden çıkarabilmek için son şansları olduğunu düşündükleri, ‘dokunulmazlık görevi’ için ‘Arena’ya çıktı. ‘Big Brother’ın verdiği ‘dokunulmazlık görevi’ ‘duvardan duvara’nın galibi olan Onur, dokunulmazlığı kazandı.



‘BIG BROTHER’DAN ONUR VE SİNAN’A BÜYÜK SÜRPRİZ

'Big Brother Türkiye' evine 10.haftada kimler döndü?
‘Big Brother’, Onur ve Sinan’a büyük bir sürpriz yaptı ve ‘Big Brother Türkiye’ evine geldikleri günden bu yana aileleriyle hiç görüşmeyen ikiliye, telefon görüşmesi yapma hakkı verdi. Önce Onur, ardından da Sinan babası ile görüştü. Sinan, telefonda babasının sesini duyduğu an ağlamaya başladı. Onur ve Sinan, salona döndüklerinde birbirlerine sarılarak mutluluklarını paylaştılar.



SEDA EVE GELDİ, ONUR’UN YÜZÜ GÜLDÜ



‘Big Brother’, ev halkına seslenip, eleme öncesi bir kişinin eve döneceğini açıkladı. Ardından da Seda eve girdi. Seda’yı tekrar evde gören Onur’un yüzünde gülücükler açtı. Şaşkınlığını ‘Sen gerçekten burada mısın?’ sözleriyle dile getiren Onur, Seda’ya sarıldı.



ASUMAN KRAUSE’NİN ELEME OYUNU



Asuman Krause, eleme oylamasının sonuçlarının açıklanma vaktinin geldiğini söyledi ve ev halkına yapacağı eleme oyununa başladı. Asuman Krause, ilk olarak izleyicilerden en çok oyu alanın Sinan olduğunu, ardından da Arsel’in elendiğini açıkladı. Bu sonuç karşısında İdil gözyaşlarına boğulurken, ev halkı ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.



YASİN, ELİNDE ÇİÇEKLE EVE GELDİ



Arsel, arkadaşlarıyla vedalaşırken, Yasin elinde çiçekle ansızın eve girdi. Arsel’i uğurlamaya hazırlanırken, karşılarında Yasin’i gören ev halkı ise şoke oldu. Yasin, Rezan’a, İdil de Arsel’e sarıldı. Yasin ve Rezan el ele tutuştular. Arsel ise, Asuman Krause’ye kendilerini iyi oyuna getirdiklerini söylerek, elenmemiş olmanın mutluluğunu yaşadı.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, pazar akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin