'Big Brother Türkiye' 11.hafta eleme listesine kimler adını yazdırdı?

Big Brother Türkiye yarışmasında 11.hafta eleme listesi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Big Brother Türkiye' 11.hafta eleme listesine kimler adını yazdırdı?

Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim söyleyerek yaptıkları oylama sonucunda bu hafta evden gitmesi en çok istenenler; 4’er oy ile Gökçen ve Rezan oldu. Onur, 3 oy ile evden gitmesi istenen üçüncü, Hüseyin de 2 oy ile dördüncü isim oldu.



‘Big Brother Türkiye’nin 10. hafta finalinde, izleyicilerden en yüksek oyu alarak eve dönen Seda ve Yasin, kurallar gereği bu hafta oylamaya katılamadı ve eleme listesi için isimleri de söylenemedi. 11. haftanın lideri olan Sinan ise, evden gitmesini istediği iki ismi söylerken, dokunulmaz olduğu için onun ismi eleme listesi için söylenemedi.



ADAYINIZI DESTEKLEYİN 



'Big Brother Türkiye' 11.hafta eleme listesine kimler adını yazdırdı?
Bu dört isimden biri, Pazar akşamı (14 Şubat) ekrana gelecek haftanın finalindeki elemeyle birlikte ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. Evde kalmasını istediğiniz adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan 12 Şubat Cuma günü saat 16.00’ya kadar 6400’a gönderebilir, adayınızı destekleyebilirsiniz.



Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Pazar akşamları saat 22.15’de, eleme heyecanının yaşanacağı   ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin