'Beyaz’ın eski enerjisi yok'

HT Masa ekibi, Beyaz Show'un durumunu değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Beyaz’ın eski enerjisi yok'

Beyaz Show'un yayından kaldırıldığı haberi geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. HT Masa ekibi, bu haberi değerlendirdi.



Beyazıt Öztürk seneye ‘Beyaz Show’la ekranda olmayacak. Ünlü şovmen kanal yönetimine, “Programı bir sene yapmayayım” dedi. 22 yıldır bu işi yapan Öztürk’ün aldığı karar çok konuşuldu. Siz bu konuda neler diyeceksiniz?



Esin Övet: Kimileri “Beyaz, kendisini hiç yenilemiyor, hiçbir şey yapmıyor” dese de ben asla öyle düşünmüyorum ve programının hiç bitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Neden bizim de 40 sene süren bir şov programımız olmasın? Neden her şeyi tüketmek üzerine kuruyoruz ve programlıyoruz?



Oben Budak: ‘Beyaz Show’ o kadar sıktı ki ilgimi çeken konuğu olursa 5 dakika seçili bölümü izleyip kapatıyorum. Evet bir klasik oldu tamam ama devam edecekse de bunca senenin hatrına bir değişikliğe gidilsin. Az ama öz konuk olsun. Hindistan talk show’ları gibi kargaşa içinde bir program izlemeyelim.



İpek Durkal: Şaşırtmadı çünkü Beyaz’ın eski enerjisi yoktu. Kolay mı 22 yıl aynı işi yapmak... Tatilin keyfini sürüp hem kendisini hem de izleyicisini dinlendirip yeniden döner ekranlara.



Kadir Kaymakçı: Beyazıt Öztürk’ün ‘Beyaz’ı uzun süredir solmuştu, eskisi gibi parlamıyordu zaten. Programı bitirmesi isabet olmuş. Ekrandan uzak olduğu günlerde ‘Beyaz’ı çamaşır suyuna filan yatırıp üzerindeki lekelerden kurtulsun, kırışıkları ütülesin. Eskisi gibi olmaz belki ama en azından biraz olsun eski haline dönebilir umarım!



Reşat Balcıoğlu: 22 yıl ekrana gelen ‘Beyaz Show’ miadını doldurmuştu.



Bülent İpek: Beyaz, insanlarla iç içe yaşarken başarılıydı. Bırakın bir davete katılmayı, sevgilisiyle yemeğe çıkmayı, kendi başına sokağa bile çıkmaz oldu. Evde yaşayarak halkın nabzını tutamazsın ve promosyon ekranına döndürürsün şovunu. Ara vermek de fayda etmez bence.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin