BEYAZ TV'NİN SPOR MÜDÜRLÜĞÜNE HANGİ DENEYİMLİ İSİM GETİRİLDİ?

© MEDYATAVA-Geçtiğimiz hafta Ahmet Çakar ile anlaşarak spor kadrosunu güçlendiren Beyaz TV, spor müdürlüğü görevine de deneyimli bir ismi getirdi.

Google Haberlere Abone ol
BEYAZ TV'NİN SPOR MÜDÜRLÜĞÜNE HANGİ DENEYİMLİ İSİM GETİRİLDİ?

Göktuğ Sevinçli, Beyaz TV’de


 


Birbiri ardına yaptığı flaş transferler ile son dönemde adından sıkça söz ettirmeye başlayan Beyaz TV son olarak futbol programlarının usta ismi deneyimli televizyoncu Göktuğ Sevinçli’yi kadrosuna kattı. İddialı programlarla Beyaz TV ekranlarında sporseverler ile buluşacaklarını belirten Sevinçli futbolun usta yorumcusu Ahmet Çakar ile birlikte yapacağı programın gündem yaratacağını söyledi.


Beyaz TV’nin çiçeği burnunda spor müdürü Göktuğ Sevinçli “Ahmet Çakar ile yeniden bir arada olmak benim için çok sevindirici. Yöneticilerimiz çok iddialı, yaptıkları transferlerle bunu gösteriyorlar. Bu kadar iddialı bir ekip içerisinde iddialı olmamak söz konusu olamaz” dedi.



Göktuğ Sevinçli kimdir?


1968 doğumlu olan Sevinçli, televizyonculuğa 1990 yılında Star TV'de başladı. Ardından Show TV, Cine 5, Kanal D, Lig TV, TV 8 kanallarında yönetici, yapımcı ve sunucu olarak çalıştı. Vegol, Futbol Mahkemesi, Futbol Meydanı, Televole, Highlife gibi ses getiren programları hazırladı. Galatasaray Lisesi ve İstanbul İletişim Fakültesi mezunu olan Sevinçli, Fransızca ve İngilizce biliyor. Sevinçli evli ve iki çocuk babasıdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin