Beşiktaş ve Vodafone'dan tarihi anlaşma!

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye ile ön anlaşma imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş ve Vodafone'dan tarihi anlaşma!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, stadyum isim hakkı ve forma sponsorluğu için ön anlaşma imzaladı. Önümüzdeki dönemde detaylarının paylaşılacağı ön anlaşma ile Beşiktaş ve Vodafone Türkiye, gelecek sezonlar için işbirliğinin ilk adımlarını attı. Bugün Vodafone Plaza’da gerçekleşen ön anlaşma için Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt bir araya geldi.  



Beşiktaş’ın en zorlu döneminde göreve soyunduğunun altını çizen Fikret Orman, kulübün borçlarını azaltmak için büyük gayret gösterdiklerini belirtti. Bu anlamda sponsorluk anlaşmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Orman, "Beşiktaş’ın geleceğini teminat altına almak adına en değerli projemiz stad inşaatıdır. Biz aslında sadece İnönü Stadı’nı yıkmıyor, Beşiktaş’ın geleceğini inşa ediyoruz. Stadı yaparken, kulübe en az yük olacak şekilde yapmak üzere ilk günden beri çalışıyoruz. Bu çerçevede yanımıza dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden ve en değerli markalarından biri olan Vodafone’u aldık. Sadece futbol karşılaşmalarının oynanacağı değil, uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapacak, kapasitesi artırılmış ve dünyanın en modern stadyumlarından birini Beşiktaş’a armağan edeceğiz" dedi.



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt ise Beşiktaş JK ile ön anlaşma imzaladıklarını duyurmaktan memnuniyet duyuklarını belirterek, "30 Temmuz 2013 tarihine kadar bitmesi hedeflenen nihai sözleşme görüşmelerinde Beşiktaş JK ile münhasır firma olarak süreci tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin