Beşiktaş TV'den özel yılbaşı partisi!

Beşiktaş TV’nin yılbaşı için hazırladığı özel program, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş TV'den özel yılbaşı partisi!

Aydın Üniversitesi'nde gerçekleşen programa; Feridun Düzağaç, Şarkıcı Aydilge, Simge, Ruhi Sarı ve Birol Can gibi ünlü isimler katılırken, sosyal medya fenomenleri Orçun Ortaç (Taci Kalkavan), Sezgin Yılmaz ve Fatih Güneş de konuklar arasında yer aldı.

 

Anıl İlter’in sunuculuğunu yaptığı “Beşiktaş TV Yılbaşı Özel Programı” İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Programa; Feridun Düzağaç, şarkıcı Aydilge, Simge, Ruhi Sarı ve Birol Can gibi ünlü isimler de katıldı.

 

Sosyal Medya’nın fenomenleri Orçun Ortaç (Taci Kalkavan), Instagram’daki paylaşımlarıyla dikkat çeken Sezgin Yılmaz ve Vine’ın Dış Mimar rumuzuyla en popüler isimlerinden biri olan Fatih Güneş de programa katılan isimler arasında yer aldı.

 

Şarkıları siyah beyazlı taraftarlar tarafından marşlara dönüştürülen şarkıcı Aydilge programda ailesinden sadece kendisinin Beşiktaşlı olduğunu dile getirdi. Aydilge “Babam Galatasaraylıdır, annem ise Fenerbahçelidir. Ben Beşiktaş’ın saha sonuçlarından çok duruş kısmıyla alakalıyım. Farklı takımı tutan insanlarda bile Beşiktaş’a karşı bu hayranlığı görüyorum. Beşiktaş’ı sevme durumu o duruştan kaynaklanıyor. Hep ezilenin yanında bulunma, adaleti haykırma durumu var. Taraftar grubuna yapılan haksızlar var. Aslında bunlar bizleri güçlendiren şeyler. Bu duruşa hayranlık duyuyorum” dedi

 

Kara Kartal’ın Senegalli golcüsü Demba Ba’ya yaptıkları besteyle sosyal medyada popüler olan baba-oğul Yıldırım Yılmaz ve Olcay Yılmaz canlı performansla öğrencilerin de eşlik etmesiyle bestelerini seslendirdi.

 

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olmasıyla bilinen Ruhi Sarı ise “Arte’yi Beşiktaşlı yapmak gibi bir çabam olmuyor. Ama bakıcısını Beşiktaşlı biri olarak seçtik. Bir gün öylesine bir video çekmek için oğlum Arte’ye, ‘Ne olacak bu Beşiktaş’ın hali?’ dedim. Kendi kendine ‘Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin,’ diyerek cevap verdi” sözleriyle 4 yaşındaki oğlu Arte ile yaşadığı anısını anlattı.

 

Beşiktaş için yaptığı özel marşlarla tanınan Birol Can siyah beyazlıların 112. yılı için hazırladığı “Gururlan” marşını 1,5 yaşındaki oğlu Kartal Kemal ile sahnede birlikte söyledi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan minik Kartal Kemal, öğrencilere üçlü çektirerek Beşiktaş tezahüratı yaptırdı. Oğlunun sürekli olarak Beşiktaş TV’deki marşları izlemek istediğini ifade eden Birol Can, televizyon izletmek istemeseler de en çok izledikleri kanalın Beşiktaş TV olduğunu belirtti.

 

Koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen şarkıcı Feridun Düzağaç ise yeni yıl dileği olarak şunları söyledi: “Statsız geçen bu sezonda Beşiktaş’ın şampiyonluğunu çok önemsiyorum. Global futbolda istatistiğin büyük önemi var. Bunun istatistiği olmayacak. Beşiktaş, gurbet elde şampiyon olan ilk takım olacak. Benim bir kehanetim de var. Galatasaray ve Fenerbahçe dördüncü yıldızı takmadan, Beşiktaş arka arkaya iki şampiyonluk kazanarak üçüncü yıldızı takacak. Yeni yıl dileklerine pek inanmam. Ama herkesin birbirine saygı duyduğu, hoşgörüyle nefreti yıkacağımız bir yıl olsun ve Beşiktaşımız şampiyon olsun.” 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin