'Beren Saat sosyal medyayı kullanmayı bırakmalı'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Beren Saat sosyal medyayı kullanmayı bırakmalı'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Beren sosyal medyayı kullanmayı bırakmalı



Beren Saat ve Kenan Doğulu, yakın dostları Aykut Cömert’in cenazesinde yan yana görüntülendi. Beren’in yazdıkları başka, yaşadığı başka mı? Kenan’la Beren durumu düzelttiler mi?



Cengiz Semercioğlu: Beren bir ara sosyal medyayı kullanmayı bırakmıştı, hızla o günlerine dönmeli ve eski aşkıyla kamuoyunun kafasını bulandıracak, evliliğini tartışmalı hale getirecek paylaşımlardan vazgeçmeli. Cenazede Kenan’la yan yana gelmeleri her şeyin yolunda olduğunu göstermez. Zor günde birbirlerine destek olmayacaklar da ne yapacaklar?



Ömür Gedik: Cenazede küslük olmaz ve her şey bir kenara bırakılır. Beren ve Kenan’ın yakın dostlarını uğurlamak için bir araya gelip, birbirlerine destek olmaları kadar normal bir şey yok. Ben bu cenaze üzerinden ilişkileri ile ilgili bir çıkarım yapmayı doğru bulmuyorum.



Onur Baştürk: Ortak arkadaşlarının cenazesi sonuçta. Ama artık bu ilişkiyle ilgili yorumu biz ya da başkaları değil, Beren Saat yeni bir post paylaşarak bizzat kendisi yapsa daha iyi olur bence. Çünkü her şeye o yön veriyor sonuçta.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin