'Benim için Çocuklar Duymasın bitti'

Tamer Karadağlı, Magazin Noteri programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Benim için Çocuklar Duymasın bitti'

Usta magazinci Ali Eyüboğlu ile başarılı haberci İlkay Buharalı’nın birlikte hazırlayıp sundukları Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı 'Magazin Noteri'nin konuğu ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu.



'Benim için Çocuklar Duymasın bitti'



'Benim için Çocular Duymasın bitti'



Tamer Karadağlı, konuk olduğu 'Magazin Noteri'nde, aralıklar ile olsa da 17 yıl boyunca devam eden Türk dizi efsanelerinden 'Çocuklar Duymasın' macerasının kendisi için bittiğini ve bir daha 'Çocuklar Duymasın'da oynamayacağını açıkladı.



Ünlü aktör beğendiği genç oyuncuların sorulması üzerine, "Bir tek Akın Akınözü’nü biliyorum. Onu da çocukluğundan beri tanırım. Diğerlerini birbirinden ayıramıyorum hepsi birbirine benziyor. Diziler çok uzun, zaten izleyemiyorum." dedi.





'O sözler taciz değil'



Konuk ile özel sohbetin yanı sıra Magazin Gündemi’nin de ele alındığı 'Magazin Noteri'nde İlkay Buharalı’nın Arda Turan ile Berkay Şahin arasındaki dava sürecini detayları ile anlatması üzerine program konuğu Tamer Karadağlı, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’in taciz olarak adlandırdığı sözlerin, Arda tarafından söylenmiş olsa bile taciz olmadığını söyledi.



İşte, o açıklamalar:



Tamer Karadağlı: “Çok güzelsin, evli olmasan seni kaçırmazdım” sözü bir taciz değil. Burada çirkin bir şey var mı? Olaya okuduklarım kadar hakimim ama “taciz” o kadar kolay söylenebilir bir kelime oldu ki. “A ne kadar güzelsin bile hemen beni taciz etti bu” oluyor. Taciz kelimesi de suiistimale çok müsait.



İlkay Buharalı: Siz tiyatroda sahnede oynarken biri gelse eşinizin yanına; “Ne kadar güzelsin evli olmasan seni kaçırmazdım” dese...



Tamer Karadağlı : Ama kaçırmış.



İlkay Buharalı: Bozulmaz mıydınız?



Tamer Karadağlı: Neye bozulacağım. Eşim kendisini savunamıyor mu! Arzu ile ben evliyim diyelim, biri gidip Arzu’ya bir şey dediği zaman Arzu cevabını verebilir. Arzu’nun cevabının yeterli olmadığı yerde ben devreye girebilirim. O kadına da büyük bir saygısızlık. Sen anlamazsın ben senin yerine müdahale edeyim demek.



Ne olmuştu?



Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan tartışma sonrası açılan davanın son duruşmasında karar verildi.



Açılan davada, Arda Turan delil yetersizliği nedeni ile “cinsel taciz” suçlamasından beraat ederken; yaralama, silahla ateş etme ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin