BEN SANA NE DİYEYİM DENİZ ARMAN?

Powell´a sırtını dönen gazetecileri eleştiren Deniz Arman´a yanıt veren Fatma Sibel Yüksek, Arman´ın sorduğu sorulara verdiği cevapların yayınlanmamasından şikayetçi. Yüksek, medyavatav.net´e gönderdiği e-mail´de son kez yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
BEN SANA NE DİYEYİM DENİZ ARMAN?

Ben sana daha ne diyeyim Deniz Arman?



Böyle bir yüzsüzlük var mı? Hem köşende soru sorup cevap isteyeceksin, hem yazılan cevabı yayınlamayacaksın, hem de "yargısız infaz" ettiğin insanlara cevap hakkını kullandıran internet sitelerine hakaret edeceksin? Ne yapsalardı? Sadece senin yazdıklarını yayınlayıp karşı tarafın ne dediğine bakmasalar mıydı?



Üstelik "yine gazetecilik kuralanın ihlal edildiğinden" söz etmişsin. Yahu sen, sataştığın insanların yanıtını yayınlamıyorsun..Senin köşeni niye internet sayfasına taşısalardı, anlamış değilim. Köşen var, oradan istediğini yazmışsın işte.Bizim de köşemiz olsa, sana oradan cevap verirdik. Üstelik, yazılan mektupta hiç yer almayan cümleler uydurup bunlara cevap vermeye kalkışmışsın. Yani kafanda yarattığın "hayali eylemcilerle" savaşan ucuz bir Don Kişot"tan başka bir şey değilsin.



Suç seni ciddiye alıp sorularını ı satır satır cevaplayanda. Git istediğin konuyu istediğin gibi çarpıt. Ama o pek alınganlık gösterdiğin "yalakalık" deyimini hak edercesine, Ali Kırca"ya falan övgüler dizerken bizi kullanma. Bizim üzerimizden hiç bir kişi, kurum ve ülkeye yalakalık yapma yani...



Fatma Sibel Yüksek

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin