Bella Hadid özür diledi!

Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Arap ülkelerine saygısızlık olarak nitelendirilen paylaşımı nedeniyle özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Bella Hadid özür diledi!

Bella Hadid, pazar günü Instagram hesabından paylaştığı hikayesinde havaalanında uçaklara doğru ayaklarını uzatmış bir şekilde görünüyordu. Ancak Hadid’in ayaklarını uzattığı doğrultuda, kuyruklarında Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan bayrakları boyanan uçaklarının bulunmasına içerleyen bazı kullanıcılar, zorlama da olsa bu açıdan ünlü modelin ‘bayrakları tekmeler gibi göründüğü’ çıkarımında bulundu.



 




Shame on you #BellaHadidIsRacist pic.twitter.com/qbNVYd0uN0


— فارس التركي (@farooi) 17 Haziran 2019


​Kullanıcılar Hadid’i bayrağa saygısızlıkla ve hakaretle suçlarken, ‘Bella Hadid ırkçıdır’ (#BellaHadidIsRacist) şeklindeki hashtag bir anda en çok konuşulanlar arasına girdi.



Bunun ardından hem Twitter hem de Instagram hesabından bir açıklama yapan Bella Hadid, ‘hata’ dediği olay nedeniyle özür diledi.



Müslüman kimliğine vurgu yapan Hadid, şu ifadeleri kullandı, “Paylaşımlarımın ve sosyal platformlarımın herhangi birine nefret için kullanılmasını asla istemem, özellikle de kendi güzel ve güçlü mirasımdan olanlara karşı. Ailemin Müslüman ve Arap yönünü çok seviyorum ve önemsiyorum, aynı şekilde dünyanın her yanındaki erkek ve kız kardeşlerimin de. Onları suçladığımı dşünen herkesten, özellikle Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden içten bir özür dilemek isterim.”



 




❤️ pic.twitter.com/zBA2RA1ESt


— Bella Hadid (@bellahadid) 17 Haziran 2019


 



Ünlü model bir paylaşım daha yaparak, “Bu sabah olan affedilebilir bir hataydı… Asla ama asla bu şekilde kasten birini gücendirmem. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.



 




this was an honest mistake on an early morning... never, ever would I intentionally try to offend anyone like that. I am so sorry ..❤️


— Bella Hadid (@bellahadid) 17 Haziran 2019


​ABD’nin Washington kentinde dünyaya gelen Bella Hadid, Filistinli bir baba ile Hollandalı bir annenin kızı.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin