Belediye Başkan'ları gazetecilerin yılbaşı eğlencesine katıldı!

İGC, yılbaşı balosunda 3 belediye başkanını ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkan'ları gazetecilerin yılbaşı eğlencesine katıldı!

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Kuşadası’nda düzenlediği 'Geleneksel Yılbaşı Balosu'nun ikinci gününe Aydın, Efeler ve Kuşadası Belediye başkanları konuk oldu.



Konaklamalı ve iki ayrı gece olarak organize edilen, İlki Cuma akşamı yapılan balonun ikinci gününde yaklaşık 600 cemiyet üyesi ve eşleri katıldı.



Gazetecilerin balosunun ikinci gününe katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçam, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Basın Konseyi başkanı Pınar Türenç, Cemiyet başkanı Atilla Sertel ve yöneticilerle birlikte pasta kesti.



Baloda gazetecilerin isteği üzerine Çerçioğlu, Özakçam ile Kayalı bir süre  zeybek oynadı. 



Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Cemiyet gecesi için Kuşadası’nı tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayalı, "Gazeteci dostlarımızı Kuşadası'nda görmekten büyük, iki gece boyunca onlarla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Umarım herkes Kuşadası’ndan mutlu anılarla döner" dedi.



Kuşadası’na gelen bazı konuklar



Gazetecilerin balosu için CHP Milletvekili Yazar Mustafa Balbay, Basın Konseyi başkanı Pınar Türenç, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçam, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Buca Belediye Başkanı Levent Priştina,Basın Vakfı başkanı Yılmaz Karaca,Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Avukat Turgut Kazan ile gazete ve Televizyonların yöneticileri Kuşadası’na geldi..


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin