Belçim Bilgin'in rol aldığı Komplo ilk üç günde ne kadar izlendi?

Komplo (Backstabbing for Beginners), filminin izlenme sayısı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Belçim Bilgin'in rol aldığı Komplo ilk üç günde ne kadar izlendi?

7 Eylül'de Türkiye'de gösterime giren, ünlü oyuncu Belçim Bilgin'in başrolünde yer aldığı Komplo (Backstabbing for Beginners) filmi, Box Office Türkiye verilene göre; ilk üç gününde 8.248 kişi tarafından izlendi.



Son olarak Cebimdeki Yabancı'da rol alan Belçim Bilgin, Danimarkalı yönetmen Per Fly’ın yönettiği Komplo (Backstabbing for Beginners) filminde, dünyaca ünlü Oscar ödüllü yıldız Ben Kingsley ve Theo James ile kamera karşısına geçti. 7 Eylül’de vizyona giren filmde Jacqueline Bisset, Rossif Sutherland, Rachel Wilson ve Brian Markinson gibi usta isimler de yer alıyor.



Hafta sonu en çok hangi filmler izlendi?



7-9 Eylül tarihleri arasında en çok izlenen film vizyonda 3. haftasını geçiren İnanılmaz Aile oldu. Hafta sonu 99.274 kişi tarafından izlenen İnanılmaz Aile, toplamda da 938.136 seyirci sayısına ulaştı.



7 Eylül'de vizyona giren, başrollerinde Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe ve Leonor Varela'nın yer aldıkları Alfa Kurt (Alpha) ilk üç gününde 51.582 kişi tarafından izlendi. 7 Eylül'de vizyona giren bir diğer film ise Keloğlan'dı. Yıllar sonra beyazperdeye aktarılan Keloğlan, ilk üç gününde 23.504 kişi tarafından izlendi.



Box Office Türkiye'nin detaylı listesi için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin