Bekir Aksoy'un boşandığı eşi Derya Çavuşoğlu, MedyaTava'ya konuştu!

Derya Çavuşoğlu, şiddet gördüğü yönündeki iddialara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bekir Aksoy'un boşandığı eşi Derya Çavuşoğlu, MedyaTava'ya konuştu!

Bekir Aksoy ile 2013'ün eylül ayında evlendiği Derya Çavuşoğlu'nun geçen pazartesi sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.



3 yaşında bir oğulları olan  çift, Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Çocuğunun velayetini alan Derya Çavuşoğlu, yakın çevrelerinden sızan şiddet iddiası ve ayrılık nedenleriyle ilgili ilk kez Medyatava'ya konuştu.



Bekir Aksoy'un boşandığı eşi Derya Çavuşoğlu, MedyaTava'ya konuştu!



Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Aniden sessiz sedasız boşandınız. Ayrılık nedenleriniz neler?



Teşekkür ederim. Ayrılık nedenimiz kesinlikle anlaşamıyor hale gelmemiz. Elbette çok üzgünüm. Hangi boşanma üzüntüsüz ve güle oynaya olabilir ki? Zaten üzüldüğümüz için boşandık ama Bekir benim çocuğumun babası... Tabii ki bu saatten sonra görüşeceğim. Görüşmek zorundayım. Ömür billah bizim Bekir'le bir akrabalığımız var. Saygısızlaşmadan bitti bu iş. Mahkemede uzatmaya da gitmedik. Biz tek celsede anlaşarak boşandık. Sadece artık birbirimize karşı bazı şeylere tahammül edemez hale geldik. Bu kadar basit.



Şiddete maruz kaldığınız iddiası doğru mu?



Hayır, asla doğru değil! Biraz önce Bekir'le de konuştuk. Kim neden bu saçmalığı konuşuyor anlamış değilim. Bir de benim yakın çevremden bunların sızdığı iddiası beni daha çok üzdü. Biz ileriye dönük daha da kötü olmamak için erkenden evliliğimizi bitirdik. Baktık ki iş karşılıklı saygısızlaşmaya doğru gidiyor. Kendi adıma konuşayım ben evliliğimi canı gönülden isteyerek bitirdim. Bir çocuğumuz olduğu için çirkinleşmeden bitsin istedim.



Ayrılmayı özellikle siz mi istediniz?



Evet ama Bekir de istedi. Yoksa anlaşmalı olarak boşanamazdık zaten.



Peki ayrılık nedeninizle ilgili açıklama yapmadan önce Bekir beyden baskı gördüğünüz de kulağımıza geldi. Bu konuda neler söylemek istersiniz?



Bekir'den asla böyle bir baskı gelmedi. Bekir asla öyle bir adam değil. Ama kesinlikle geçinemediğimiz için evliliğimiz bitti. Ayrıca benim bir ailem var. Kimsenin baskısıyla davranacak biri de değilim.



Daha bir ay önce eşiniz "Dünyanın en güzel annesiyle kahvaltıdayım" notuyla sizinle fotoğrafını paylaştı. Böyle olunca herkes şaşırıyor. Bir ayda neler değişti?



Evet ara ara kavgalarımız oluyordu. Birbirimizi çok seviyorduk. Bu yüzden hep bir şeylerin üzerini kapattık. Bel ki de üstü kapandığı için bir anda bitti. Eğer kavga nedeni olan sorunlarımizı çözmüş oldaydık durum bu raddeye varmayacaktı. Atıyorum biz kavga ediyoruz. 2 gün sonra Bekir ya da ben mutlu bir fotoğrafımızı paylaşabiliyorduk.

Ama siz şimdi Bekir Aksoy'un aksine beraber bütün fotoğraflarınızı silmişsiniz...



Evet, sildim. Kendi adıma vicdanım çok rahat. Çok severek evlendim. Bekir de beni çok sevdi. Bunu biliyorum. Gerçekten çok aşık olarak evlendim. Kendi adıma evliliğim sürsün diye çok çabaladım. Ama olmayınca olmuyor. Sevgi de bir yere kadar. Farklı ailerlerde büyüyorsun, farklı kültürlerden geliyorsun. Yani sonuç olarak karakter çatışması yaşıyorsun. Evlilik iki taraflı idare edebildiğin kadar sürüyor. Her şeyi alttan alayım, susayım, karımdır, kocamdır lafları eskide kaldı. Günümüzde herkes kendi ekmeğini eline aldığı ve ruhu özgür olduğu için kimseye tahammül etmiyor. Bu sadece bizim değil, herkes için geçerli. Artık maalesef evlenmek de boşanmak da çok kolay. Ama hep söylüyorum çocuk için evlilik yürümez, çocuğun sağlıklı ortamda büyümesi çok daha önemli.



Siz ne iş yapıyorsunuz?



Ben de oyunculuğa başlıyorum. Bir yıldır eğitim alıyordum. Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen'le yeni bir yola çıktık. Onun dışında İstanbul Üniversitesi'nde psikoloji okuyorum, birinci sınıfı bitirdim. İkinci sınıfa geçtim.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin