Behzat Ç. ikinci bölüm fragmanı yayınlandı!

Erdal Beşikçioğlu ile Nejat İşler arasındaki kovalamaca nefes kesecek.

Google Haberlere Abone ol
Behzat Ç. ikinci bölüm fragmanı yayınlandı!

BluTV özel yapımı olarak 6 yıl aradan sonra yepyeni bölümleriyle seyircilerle buluşan ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Her hafta perşembe günü ekranlara gelecek dizinin 2. bölümünden yayınlanan fragmanı ise heyecanı artırdı.





Türk televizyon tarihinin fenomen dizileri arasına adını yazdıran ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, hızlı bir dönüş yaptı. BluTV özel yapımı olarak seyircilerle buluşan dizi, ilk bölümüyle çok konuşuldu.



İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar’ın oturduğu dizinin yeni bölümüne ait yayınlanan fragman, izleyicileri Behzat Ç.’nin dünyasında heyecan ve aksiyonun bir saniye bile eksik olmayacağını gösterdi. Erdal Beşikçioğlu’nun hayat verdiği Behzat Ç.’nin tam 6 yıl aradan sonra Cinayet Büro’ya geri döndüğü tanıtımda, Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer’in yine eski günlerdeki gibi farklı kılıklara bürünerek Behzat ve ekibine zorlu dakikalar yaşatacağı görülüyor.



İkiliye Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu, Kadir Çelik ve Nazlı Kar gibi ünlü yıldızların ve genç oyuncuların eşlik ettiği ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 2. bölümüyle 1 Ağustos Perşembe sadece BluTV ekranlarında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin