BEDRİ BAYKAM DOĞUM GÜNÜNDE HASTANEDEN İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

© MEDYATAVA- Bıçaklı saldırı sonucu yaralanarak tedavi altına alınan Ressam Bedri Baykam, hastanede basın mensuplarının karşısına çıkarak saldırı anında ve sonrasında yaşadıklarını anlattı...

Google Haberlere Abone ol
BEDRİ BAYKAM DOĞUM GÜNÜNDE HASTANEDEN İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

Öncelikle içinde bulunduğum hastaneye teşekkür ederim. Gerçekten ameliyatıma giren doktorlara teşekkür ediyorum. Bugün benim doğum günüm. Bunu başka türlü kutlamak isterdim. Ama doktorlarım dedi ki senin doğum günün 18 Nisan. O kadar tehlikeli bir ameliyat gerçekleştirdiler ki teşekkür ederim.



EŞEK ŞAKASI SANDIM



Heykelin korunması konusunda bir toplantı çıkışında otoparka yöneldik. Bir şahıs bana yaklaştı, ben de Taksim'e gidiyorum ben de gelebilir miyim dedi. Ben oraya gitmiyorum ama arkadaşlar oraya gidiyor dedim. Biraz bozuldu sanırım. Asistanlarımla bagaja dosya koyuyorduk. Birde sağdan yandan korkunç şiddetli bir yumruk vurdu. Önce anlayamadım bir arkadaşım eşek şakası yapıyor bana yumruk attı zannettim.


Sonra bağırmaya başladım. Çığlıklar bir sürü, yere düşmedim. O şahıs yere düşmemi bekliyordu. Bana doğru tekrar hamle yaptı o şahıs. Ben bağırıp insanların dikkatini çektiğim için bir şey yapamadı. 2. bıçak darbesini de aynı yerden yapmış.



AMBULANS HİÇ İSTEMEDİM



Ambulans hiç istemedim, beklemeye vaktim yoktu aklıma bile gelmedi. Ölümcül bir yara aldığımın farkındaydım. Bir araba gelecek beni hastaneye götürecekti.


video


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin