BBC ile Afrika yolculuğu başlıyor

BBC EARTH, yeni bir belgesel serisini izleyiciyle buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
BBC ile Afrika yolculuğu başlıyor

Türkiye'deki yayın hayatına geçtiğimiz ay başlayan BBC EARTH, BBC Doğal Tarih Birimi'nin en dikkat çekici yapımlarından 'Afrika'yı izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 



'Eski kıta'yı daha önce hiç görüntülenmemiş özellikleriyle ekranlara taşıyacak olan serinin ilk bölümü, 31 Mayıs Pazar günü 19.00'da yayınlanacak.



İzleyiciler, Afrika ile bu kıtanın zengin çeşitliliğe sahip beş farklı bölgesinden çarpıcı hikayelerle buluşacak. Atlas Dağları'nın zirvesinden Ümit Burnu'na, Atlantik Okyanusu'nun öfkeli dalgalarından Kongo'nun balta girmemiş ormanlarına uzanan Afrika, daha önce hiç görüntülenmemiş detayları izleyicilere sunacak.



"BBC ile Afrika yolculuğu" Galerisine Göz At



Afrika kıtasının zengin hayvan çeşitliliği de yapımın başrollerinden birini üstlenecek; pek çok tür, izleyicilerin ilk kez şahitlik edeceği davranışlarıyla ekranlara gelecek. Tarih öncesi dönemleri anımsatan pabuçgagalıların üstünlük mücadelesi, yürekli sürüngenlerin kedigiller eşliğinde verdikleri şaşırtıcı avlanma mücadelesi ve sevimli zürafaların şaşırtıcı savaşları bunlardan yalnızca birkaçı.



İzleyicilerle ilk kez BBC EARTH ekranında buluşacak olan Afrika, 50'şer dakikalık beş bölümden oluşuyor. Dünyanın önde gelen yapımcılarının imzasını taşıyan belgeselleri sunmaya devam eden BBC EARTH, TTNet'in IPTV platformu Tivibu aracılığıyla, Türkçe yayın yapıyor.    


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin