BAYAN İZDİVAÇ ESRA EROL'DAN CANLI YAYINDAKİ DÜĞÜNDEN SONRA KIR DÜĞÜNÜ

Kır düğünüyle dünya evine giren ünlü sunucunun düğününe iş, sanat ve sosyete camiası büyük ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
BAYAN İZDİVAÇ ESRA EROL'DAN CANLI YAYINDAKİ DÜĞÜNDEN SONRA KIR DÜĞÜNÜ

Ünlü sunucu Esra Erol, Sakarya'da gerçekleşen kır düğünü ile Ali Özbir ile dünya evine girerken, düğüne iş, sanat ve sosyete camiası büyük ilgi gösterdi.


Ekranlarda herkesi evlendiren ünlü sunucu Esra Erol, kendi programında canlı yayında nişanlısı Ali Özbir ile nikah masasına oturduktan sonra Sapanca'da kır düğünü yaptı. Düğüne sanat, manken, sosyete camiasından ünlüler, Banu Zorlu, Behzat Uygur, Eda Koç, Gökçe Karahan, İnci Nalbant, İpek Tanrıyar, Melike Öcalan, Merve Sevi, Pelin Sönmez, Oylum Talu, Pınar Aylin, Seda Sayan, Selami Şahin, Safiye Soyman, Sibel Turnagöl, Tanyeli, Hatice, Zerrin Özer ve çok sayıda davetli katıldı.


Düğüne gelen davetliler güzellikleri ve şıklıklarıyla birbirleriyle adeta yarıştılar. Düğün öncesinde çift, havaifişekler eşliğinde otelin kapısından düğünün gerçekleştirileceği alana kadar yürüdükten sonra davetlilerin önünde ilk danslarını gerçekleştirdiler. Dansın sonunda Esra Erol mikrofonu eline alarak mutlu olduğunu söyleyerek davetlilere teşekkür ederken, damat Ali Özbir ise Erol'un tüm ısrarlarına rağmen konuşmadı. Genç çift, davetlilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet ettiler. Gecenin süprizi ise damat Ali Özbir'in Erol'a aldığı son model bir lüks araç oldu. Düğün sonunda otelde bir gün kalacak olan yeni çift balayı için ise Çeşme'yi seçti.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin