Başbakan Erdoğan'ın 'Facebook ve YouTube'u kapatırız' açıklamasına sosyal medya ne tepki verdi?

© MEDYATAVA Başbakan Erdoğan'ın dün akşamki açıklamaları sosyal medya kullanıcıları tarafından nasıl yorumlandı?

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan'ın 'Facebook ve YouTube'u kapatırız' açıklamasına sosyal medya ne tepki verdi?

Sabah gazetesi yazarları Mehmet Barlas, Mahmut Övür, Rasim Ozan Kütahyalı ve Erdal Şafak'ın sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yayınlanan ses kayıtlarıyla ilgili, "Bu konuda kararlılığımız var. Bu milleti YouTube'a, Facebook'a yediremeyiz. Kapatılmaları da dahil" dedi. 



Erdoğan'ın Facebook ve YouTube'la ilgili açıklaması sosyal medyada da konuşuldu. Twitter kullanıcıları açıklamalarla ilgili olarak şu yorumları yaptı:



GAVUR ADAM ‏@kayahandro  Valla kapatırsa facebook ve youtube yi, daha iyi. O zaman hiç eve girmeyiz hep sokakta isyanda oluruz. Mis.



Bay Miro ‏@malibortucene  Facebook kapansın, sokak ortasında status update'lerimi bağırarak yapacağım. Aslında fena fikir de değil ha.



İlker Tanrıverdi ‏@clavistuus  Bir ülkenin başbakanı vatandaşlarını"düşünmeyin, yazmayın, hırsızlığı ifşa etmeyin yoksa Facebook'u kapattırım diye tehdit ediyor! Ne acı ?



Batuhan Apaydın ‏@batuhanapaydin  Facebook ve Youtube'u kapatmak, "ben bir Gezi daha istiyorum, tadına doyamadım" demek gibi bir şey.



Y. Emre Kocabasoglu ‏@Kocabasoglu  Başbakanımız "Dünya ne der ona bile bakmadan Youtube ve Facebook'u kapatırız" dediğine göre, hak ettiğimiz demokrasiye koşar adım gidiyoruz.



Mehmet Ali Dim ‏@MehmetAliDim  Aslında geç bile kalındı; Facebook, Twitter ve Youtube ya kapatılmalı ya da Erdoğan Demirören'in satın alması için bir çanak oluşturulmalı!?



Aura ‏@ayemnut  Diyor ki yani özetle : Ben Facebook, Youtube kapatayım da siz de sokaklara çıkın, ortalık darma duman olsun, kafa göz girişelim birbirimize.



muguet ‏@muguetmajalis "FACEBOOK,YOUTUBE'U KAPATABİLİRİZ" Fark etmez youTube facebook, biz sahibinden .com dan bile haberleşiriz  sen kafanı  yorma



Azuth İsmail Cömert ‏@Azuth  Akpden önce ne sanki facebook varmış gibi kapanmasına laf ediyorsunuz ya nankörsünüz. Sultanımız izin verdi ki facebook tahsis olundu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin