BAŞBAKAN ARADI, YARDIMLAR İKİYE KATLANDI VİDEO

Samanyolu Haber Televizyonu ve Kimse Yok mu Derneği, Afrika için "İnsanlık Ölmedi" adıyla büyük bir kampanya başlattı. Kampanyaya birçok ünlü isim destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
BAŞBAKAN ARADI, YARDIMLAR İKİYE KATLANDI VİDEO

Samanyolu Haber Televizyonu ve Kimse Yok mu derneği Afrika için "İnsanlık Ölmedi" adıyla büyük bir kampanya başlattı.

Gezegen Mehmet'in sunduğu ve sahura kadar devam eden programa iş, sanat, spor, medyave siyaset dünyasından tanınmış isimler katıldı. Ünlü isimler canlı yayında stüdyoda telefonlara cevap verirken, programa telefonla bağlananlar duygu ve düşüncelerini anlatarak maddi bağışta bulundu. 

İlk bağışı ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Aslı Gönül gerçekleştirdi. Programa canlı bağlanan Orhan Gencebay 'İyiliklerin hepsi fevkalade yarar sağlayacaktır'değerlendirmesinde bulundu.


AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, sanatçılar Kayahan, Seda Sayan, Ali Şan, Müslüm Gürses, Neşat Ertaş, Vatan Şaşmaz, Kenan Çoban (Abdülhey), Erhan Ufak, Adnan Erdoğan, Ümit Sayın, Hopdekik Ayhan, Deniz Arcak, Murat Kekili programa katılıp maddi ve manevi destek verdiler.


DOĞUŞ HOLDİNG'DEN REKOR BAĞIŞ

Doğuş Holding 750 bin lira, Metro Holding 500 bin lira, Gaziantep Sunguroğlu Koleji Mezunları Derneği 100 bin lira, Murat Doğanay 50 bin lira, Hidayet Türkoğlu basket milli takımı olarak 150 bin lira, iş adamı Ali Ağaoğlu 250 bin lira yardımda bulunurken gecenin rekor bağışını Doğuş Grubu 750 bin lira ile yaptı, Acun Ilıcalı da 50 bin lira ile destek verdi. Programa ayrıca Rixos oteller zinciri sahibi Fettah Tamince, Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan katıldı.


BAŞBAKAN PROGRAMA TELEFONLA KATILDI


Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Samanyolu Yayın Grubu ve Kimse Yok mu Derneği'nin Afrika için başlattığı kampanyaya desteğini esirgemedi. Canlı yayınlanan "İnsanlık Ölmedi" isimli programda Başbakan Erdoğan'ın vereceği mesaj büyük bir dikkatle takip edildi.


Başbakan, '17 Ağustos'ta yapılacak İslam Teşkilatı Örgütü toplantısında Somali'ye, Afrika'ya çok daha farklı bir yardım sürecini gündeme getireceğiz. Bu toplantıdan sonra da eşimle birlikte bu olanları yerinde tespit ederek çalışmalarda bulunacağız. Sağlık Bakalığı'nın da mobil hastaneleri ve doktorları bölgedeye gidip katkıda bulunacaklar. Ayrıca Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısında da tüm konuşmamı bu konu üstünde yapacağım.' dedi.(Gazeteciler)






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin