Barış Arduç’u görmek için öyle bir şey yaptılar ki...

Ünlü oyuncunun hayranlarından, filmlere konu olacak takip.

Google Haberlere Abone ol
Barış Arduç’u görmek için öyle bir şey yaptılar ki...

Sevgilisi Gupse Özay’ın yazdığı 'Deliha' filmiyle dikkatleri üzerine çeken Barış Arduç, 'Kiralık Aşk' dizisiyle beraber üç yıl içinde kariyerinde müthiş bir yükseliş yaşadı. Peş peşe oynadığı reklam filmlerinin ardından son olarak Elçin Sangu’yla 'Mutluluk Zamanı' filminde başrolü paylaşan yakışıklı oyuncunun her geçen gün hayran kitlesi daha da artıyor. Gittiği gala ve organizasyonlarda yakışıklı oyuncuyu çığlık çığlığa karşılayan genç kız hayranları bu sevgide zaman zaman sınır tanımıyor.



Geçen aylarda Barış Arduç’un fanlarının, Gupse Özay’ın kayıp kedisi Betü için verdiği adresten yola çıkarak ünlü oyuncuyu görmek için iz sürdüğü ortaya çıkmıştı. Yakışıklı oyuncunun fanlarının yaptığı son takip ise macera filmlerine konu olacak türden...



Gupse Özay’la evcil hayvanlarını da düşünerek Cihangir’den Levent’te bahçeli bir villaya taşınan Barış Arduç, geçen günlerde Etiler’deki ünlü bir büfeye her zaman yaptığı gibi tost ve hamburger siparişi verdi. Paketleri hazırlayan görevli,  motor kuryeye seslenip “Bunlar Barış Arduç’un evine gidecek” dedi. O sırada bir grup genç kız bu sözleri duydu ve anında harekete geçerek siparişi götürecek motorcuyu taksiyle takip etmeye karar verdi.



Genç kızlar Barış Arduç’un oturduğu Levent’teki siteye motorcunun peşinden girmeyi başardı. Motorcuyu adım adım takip eden ünlü oyuncunun fanları, sonunda amaçlarına ulaştı. Motor kurye gittikten hemen sonra zile basan genç kızlar, yakışıklı oyuncuyla fotoğraf çektirmek istedi. Dışarı çıkan ve hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektiren ünlü oyuncu, site güvenliğinden daha dikkatli olmalarını rica etti. Barış Arduç, geçen yıl verdiği bir röportajda fanlarının oturduğu bankı bile öptüğünü açıklamıştı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin