'Babamı niye öldürdün Yamaç?'

Çukur'un yeni bölümünden bir fragman daha yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Babamı niye öldürdün Yamaç?'

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölüm (71. bölüm) 2'nci tanıtımı yayınlandı.





Yamaç’ı baygın halde kapısında bulan Cumali’nin telaşla ona yardım etmeye çalıştığı tanıtımda Azer’den, Yamaç’ın öldüğünü öğrenen Efsun darmadağın oluyor. Vartolu Sadettin’in geri döndüğü, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!” sözleriyle yaklaşan fırtınanın sinyallerini verdiği heyecan dolu tanıtımda Yamaç ve Selim uzun bir zamandan sonra bir araya geliyor.



Selim’in “Babamı niye öldürdün Yamaç?” sorusuyla şoke olan Yamaç’ın Çukur’da neler yapacağı ise merakla bekleniyor.



Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş, Salih Kalyon ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Lorin Merhart, Gizem Ergün eşlik ediyor.



"Çukur 71. bölümden ilk sahne yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Çukur 71. bölüm fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Çukur 71. bölüm 2'nci fragmanı yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin