Ayşegül Aldinç: Sanırım ben bir sapyoseksüelim

Ünlü Şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ayşegül Aldinç: Sanırım ben bir sapyoseksüelim

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, katıldığı bir Youtube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aldinç, "Sanırım ben bir sapyoseksüelim" itirafıyla dikkat çekti.



Ayşegül Aldinç, Kutsal Motor YouTube kanalında yayınlanan 'Aşırı Prestijlilerle Kısa Görüşmeler' programında samimi açıklamalarda bulundu. Aldinç, eskiden kendisini beğenmediğini itiraf etti.



Ayşegül Aldinç, "Bende yıllarca ‘kendini beğenmeme’ durumu vardı. Başkaları o kadar beğeniyordu ki, benim beğenmem gerekmiyordu. Şimdi eskisine göre kendimi daha çok beğeniyorum" dedi.



Aldinç, programda beğendiği ünlü erkekleri de açıkladı:



"Bradley Cooper’ı çok beğenirim. Ondan çok Eddie Redmayne’i beğenirim. Bir enteresan o. Bana ‘yetenek’ de, ‘zekâ’ da, etkisiz hale gelirim. Sanırım sapyoseksüelim."



Programı izlemek için TIKLAYIN



Sapyoseksüel nedir?



Sapyoseksüel, akıllı veya zeki sözcüğünün latincesi olan sapien ile sexualis'in birleşmesinden oluşan bir kelimedir. Sapyoseksüelliğin basit olarak tanımından bahsetmek gerekirse ikili ilişkilerde kişinin ‘’ben onun beynini seviyorum’’ cümlesiyle özetleyebiliriz. Sapyoseksüel kişiler genellikle entelektüellikten, zekadan ve zekice yapılan espirilerden hoşlanan kişilerdir.


Etiketler Ayşegül Aldinç
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin