AYŞE ARMAN'I ATEŞTE YÜRÜTEN PRİYA KUMAR TÜRKİYE'YE GELİYOR

Dünya'nın en önemli bireysel eğitim ve motivasyon konuşmacılarından Priya Kumar, Türkçeye çevrilen ve Kasım ayının ilk haftasında raflardaki yerini alacak olan kitabını tanıtmak amacıyla İstanbul’a geliyor

Google Haberlere Abone ol
AYŞE ARMAN'I ATEŞTE YÜRÜTEN PRİYA KUMAR TÜRKİYE'YE GELİYOR

İlkbaharda ülkemizi ziyaret ederek birçok seminer veren ve televizyon programlarına katılan Priya Kumar, Ayşe Arman’la yaptığı röportajla dikkatleri üzerine toplamıştı.


İki kitabı bulunan Priya Kumar’ın Türkçeye çevrilen ilk kitabı Kasım ayının ilk haftası raflarda yerini bulacak ve yazar kitabını okuyucularına tanıtmak amacıyla 4-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da olacak.


Kişisel gelişim ve aklın madde üzerindeki gücü ile ilgili önemli çalışmalar yapan Priya, yıllar önce hayatında bir şeylerin yolunda gitmediğini fark ettiğinde bunu en yakınlarıyla paylaşır. Ancak çevresindekiler mesleğinden dolayı onun bu durumuna bir anlam veremezler. Bir boşlukta kaybolduğunu, kendisini kapana kısılmış gibi hissettiğini, yapayalnız olduğunu bir türlü anlatamamaktadır.


 


Priya bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Ülkesi Hindistan tüm dünyanın ruhani yanıtlar aramaya geldiği bilgeler ülkesidir, ancak Priya ailesinin ve arkadaşlarının şiddetle karşı çıkmasına rağmen yolunu çizer ve Hollanda’ya Şamanların ve yerlilerin yaşadığı küçük bir kasabaya doğru yola çıkar. Artık özgürleşme süreci  başlamıştır. Yazar, kitabında gerek kişisel, gerekse iş hayatında kolayca uygulanacak deneyimlerini tüm samimiyetiyle okuyucuyla paylaşıyor. Okuyucuyu her bölümde yeni bir sürpriz bekliyor, daha iyi bir yaşam elde etmenin yolları okuyucuya esprili bir dille aktarılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin