Aynur Aydın'ın 'hack' olayı kurgu mu?

Ünlü şarkıcı, Instagram hesabının hack'lendiğini iddia etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Aynur Aydın'ın 'hack' olayı kurgu mu?

Şarkıcı Aynur Aydın'ın "Instagram hesabım hack'lendi" açıklaması ve meslektaşı Edis ile yazışmalarının ortaya saçılması kurgu çıktı. Konuyu, Sabah Günaydın yazarı Ömer Karahan kaleme aldı.



Ömer KARAHAN / SABAH GÜNAYDIN



Düşüne düşüne bunu mu buldun?



Şimdi gerçekten yazmaktan imtina ettiğim ancak diğerleri tarafından benzerinin yapılmaması adına yazacağım bir single PR örneğini sizlere aktaracağım.



Hatta o kadar ileri gideceğim ki, popçumuzu kendi hislerimle konuşturarak durumu örnekleyeceğim. Hazırsanız başlıyorum. Single parçamız 'Düşüne Düşüne' ve popçumuz Aynur Aydın...



"Düşüne Düşüne' adlı yeni singlem çıkıyor, peki ne yapmalıyım? Biraz düşüneyim!



3-4 gün öncesinden bir gündem yakalarsak güzel olur ama müthiş PR çalışması nasıl olmalı? Aa buldum; jet-ski ile Bebek'ten açılayım, köpekbalıkları etrafımı çevirsin.



Ama bu olmaz, bunu yaptılar. O zaman başka bir şey bulmam gerek. Bu sefer buldum, gerçekten parçamın adının hakkını verdim 'Düşüne Düşüne' buldum. Evet ne yapıyorum, müstehcen sayılacak birkaç kare fotoğrafı Instagramadresimde paylaşıyorum. Altını da 'çişle mişle' yorumları ile süsleyip hack'leniyorum.



Bu kadar basit... Akabinde Twitter profilindeki Fiji, Uganda, Kenya robotları üzerine 'aynuraydınhacklendi' hashtag'i açtırıp gündem oluyorum. Bu arada başlığın altına yorum yapan yapay zekaların yazdıklarını da umursamıyorum; maksat gündem olmak. Ee sanırım hâlâ istediğim sesi getiremedim, fotoğraflar mı çok müstehcen değil acaba? Hmm o zaman Edis ile mesajlarımın fotoğrafını koyayım.



Sonuçta onun takipçileri benden daha fazla, 'Aşk meşk' iddiaları ile kendimi trafiğe sokarım. Tamamdır bu iş! Şimdi biraz zaman geçtikten sonra gözümden süzüldüğü sesime yansıyan ama akmayan gözyaşım eşliğinde 'Az önce farkettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaştı, paylaşıldı' demeci ile durumu toparlarım.



Bu arada durumu benim yaptığım o kadar açık ki; kendim bile açıklamamda önce 'paylaşıldı' diyemiyorum dilim sürçüyor, paylaştı' diyorum..." Gerçekten komedi ve acı... Komedi zaten planlanış şekli. Acı olan ise Aynur Aydın adlı popçumuz, bunu yaparken insanları aptal yerine koyup inandırdığını düşünüyor...



Keşke bu ucuz PR'a hiç girmeseydin ve şarkını akışına bıraksaydın. Bu hack değil feyki yaptıktan sonra o şarkı dinlense ne olur, dinlenmese ne olur...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Erotik fotoğraflarını telefonlarından silsinler'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin