Aykut Erdoğdu'dan Ahmet Hakan'a 'yalancısın' yanıtı!

Ahmet Hakan'ın 'yalancısı ve müfteri' sözlerine yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aykut Erdoğdu'dan Ahmet Hakan'a 'yalancısın' yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün medya sahipleri ve yöneticileriyle iftar yemeğinde buluşmuştu. CHP Genel Başkan Yardımcı Aykut Erdoğdu da Twitter'dan bu iftarka ilgili olarak "Erdoğan dün akşam bütün gazetelerin yöneticilerini, özellikle Aydın Doğan’ı çağırıp Adalet Yürüyüşü’nü vermemelerini emretti.", demişti.



Ahmet Hakan: Yalancısın ve müfterisin Aykut Erdoğdu



Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Aykut Erdoğdu'nun bu paylaşımıyla ilgili bir yazı yazdı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'ya sert bir cevap vermiş ve 'yalancısın ve müfterisin' demişti.



Aykut Erdoğdu'dan cevap



Ahmet Hakan ve Aykut Erdoğdu arasındaki polemik daha da kızışacak gibi görünüyor. CHP Genel BAşkan Yardımcısı Erdoğdu, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a, kişisel Twitter hesabından yanıt verdi. İşte, Aykut Erdoğdu'nun o paylaşımları;



CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ise Ahmet Hakan’a yine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. “Ahmet Hakan bugün bana ‘yalancı ve müfteri’ demiş... Erdoğan medya mensuplarını toplayıp adalet yürüyüşünü vermemelerini emretti demişim” diyen Aykut Erdoğdu şöyle devam etti:



“Aydın Doğan böyle bir şey olmadı demiş hem Aydın Doğan'ı hem Cumhurbaşkanı'nı zan altında bırakmışım... Yalancıymışım... İftarcıymışım... Önce Aydın Doğan: Eğer Cumhurbaşkanı Genel Yayın Yönetmenleri çağırıyor ve siz hepiniz koşarak gidiyorsanız sorun var demektir... Erdoğan hepinizi celp edip adalet yürüyüşünü terörle eşleştiriyorsa bunu adı bütün dillerde yazmayın talimatıdır... Adalet Yürüyüşü sırasında yanıma gelen eski ve yeni gazetecilerin çoğu bu iftarın ve bu konuşmanın bu anlama geldiğini söyledi... Arada Doğan Medya'nın tertemiz çalışanları ve Aydın Doğan'ın yaşına hürmetim olmasa çok daha ağırları dilimin ucunda...”



“AHMET HAKAN'A TAVSİYELERİM...”



Aykut Erdoğdu, “Ahmet Hakan'a tavsiyelerim...” mesajlarını şöyle sürdürdü:



“Madem böyle yazacaksın önce bilgiyi test edeceksin? Bunu söylemişsiniz kaynağınız nedir diye soracaksın? Aydın Doğan söyledi kesin doğrudur diye yazı kaleme alıyorsanız bunun adı ‘Patron Siparişli Yazıdır’ yazmayacaksın... Cumhurbaşkanı gazete patronlarını ve genel yayın yönetmenlerini toplayıp bizim yürüyüşümüze terör diyorsa bunun adı Yürüyüşü yazmayındır. AKP'lilerin yemeğinde iki büklüm oturup CHP'lilere bu kadar kolay ‘yalancı ve iftiracı’ gibi hakareti hamiz sözler kullanmayacaksın... Bu AKP Doğan Medya Grubuna hakaret ederek iktidara geldi... Eziyet ederek iktidarını sürdürüyor??? Kendinize sordunuz mu neden???”



Aykut Erdoğdu'dan Ahmet Hakan'a 'yalancısın' yanıtı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin