Aydın, canlı yayında 'fenalaştı'

Star TV'de yayınlanan Melek'in bugünkü konuğu Aydın'dı...

Google Haberlere Abone ol
Aydın, canlı yayında 'fenalaştı'

Programa yeni şarkısı ile çıkan Aydın, şarkısını söylerken birden fenalaştı ve şarkıyı yarıda kesti. Seyirciler ve Melek Baykal'ın şaşkın bakışları ile sandalyeye oturan Aydın tansiyonunun düştüğünü söyledi. Biraz dinlendikten sonra, şakası ortaya çıkan şarkıcı, şarkısına devam etti. 



Evlilik iddialarına son noktayı koydu



Gazetelerde yer alan evlilik haberlerini canlı yayında açıklayan Aydın, "2008'de evlendim, Şu an hala evliyim." diyerek iddialara cevap verdi. Melek Baykal'ın eşini hiç görmüyoruz ama diye sorması üzerine ise " Eşim bizim işlerle ilgili biri değilki. Evliliğim çok ani olan bir evlilikti. Babamın vefatına denk geldiği için düğün yapamamıştık, o yüzden söylemedik evliliğimizi. Ta ki kağıtlar ortaya çıkana kadar magazinde. 6 yıl demekki saklanabiliyormuş"diyerek cevap verdi. 



Yapacak bir şey bulamadım ve kaşındım



Yüzüne yaptırdığı botoksla da çok konuşulan Aydın, Melek Baykal'ın neden yüzüne bu kadar dolgu yaptırdın diye sorması üzerine "Kaşındım" diye cevap verdi. "Paranın fazlası insanı kaşındırır. Yapacak bir şey bulamadım ve kaşındım, yaptırdığım için çok pişmanım, keşke yaptırmasaydım. Ama o dönem çok şımarmıştım" diye cevap verdi. 








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin